20 Ağustos Cumartesi Geleneksel SCW iftar organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
100ü geçse bile son dakika birçok kişi vazgeçiyor çoğu organizasyonda olduğu gibi.Umarım ben yanılırım🙂

xx

Engin umarım sen yanılırsın bu konuda yanılmanı istıyorum 🙂)

Avrupa yakasından gidecek arkadaşlar kimler ? hepbirlikte bayraklarımızı takıp konvoy halinde gitsek nasıl olur ??

Engin umarım sen yanılırsın bu konuda yanılmanı istıyorum 🙂)

Avrupa yakasından gidecek arkadaşlar kimler ? hepbirlikte bayraklarımızı takıp konvoy halinde gitsek nasıl olur ??

İş durumumu ayarlarsam konvoya clio kabul ederseniz takılır size 😛

xx

şuan 2 arabayız mehmet abide ayarlayabılırse 3 araba oluyoruz senıde alırız 4 olur
clio olsun farketmez bize araba değil içindeki adam lazım :😱

100ü geçse bile son dakika birçok kişi vazgeçiyor çoğu organizasyonda olduğu gibi.Umarım ben yanılırım🙂

xx
bir yerden bir yere veya lamba altı buluşması yapmıyoruz..rezervasyon yaptırıyoruz buraya gelicem diye yazıpta gelmiyen birisini sanmam çıkmaz..sağlık sorunu vs.olmadığı sürece

avrupa yak.gelicek daha bir kaç araç daha çıkar bilal &başak ayça&emre hafta içi nerede toplanılacak hep beraber karar veririz

avrupa yak.gelicek daha bir kaç araç daha çıkar bilal &başak ayça&emre hafta içi nerede toplanılacak hep beraber karar veririz

abi biz muharremle beylikdüzünden çıkacaz (ayarlayabilirse patriot mehmet abide katılacak ) şirinevlerde tolga34 ü alıcaz..
diğer arkadaşlarında isteği doğrultusunda E-5 üzeri birleşerek geliriz..

veya herkesin uygun gördüğü ortak bi yer ayarlayıp orda toparlanırz..

( akşam trafiğine yakalanmamak için erken çıkmayı planlıyoruz )

hem akşam trafiği hem resim org.var iftar öncesi beykoz dereseki atış poligonunda bunun için saat bilgilerini yazarım

gelmeyi çok isterim bende.cuma günüydü gelicektim ama cumartesiye alınınca nöbet var.ve kimse değişmez🙂bi sonrakinde kabulunuzle aranızdayım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt