Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende yanımdaki kardeşlerim ve kendi adıma sana ve beyoff'a çok teşekkür ederim abim.gerçkekten çok zor çok yorucu ama çok keyifli bir org. oldu.burdan bütün beyoof ailesine ve yönetime ayrıyetten teşekkürü bir borç biliyorum.herşeyimizle ilgilendiler bütün sevgi ve saygıları ile .ayrıyetten beni görevlendirerek ayrıca sevindirdiler inş. layığıyla yerine getirebilmişimdir görevimi.senin olduğun her yerde bende varım CEZMİ BABA ...😀 ama org sonunda belinide sakatlıyodum o ayrı 😀
sizlerden sonra daha çok debelendik parkurda...seninle yağmurlar başlasın riva şile arasını dolaşırız bir kaç araç ile birlikte.özellikle kum pistte araç kullanmak beceri ve tecrübe istiyor kazanmak gerek.🙂
emrahlar çok bayıldılar yoksa ben uzatıcaktım gün sonuna kadar abim ama olsun bidakine artık.aynen abi çıkalım gezelim rivada iyice kavrıyım bu işi ben 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.