1973 Chevrolet Monte Carlo

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CUPRA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Harika...ama bu fotoları çekerken aracın yanında 2-3 tane manken olsa bence auto show luk😀

xx

Herkese teşekkürler 🙂
Ancak pek fazla günlük binilecek bir araç değil aslında. Basınca KM'de 1.5 2 milyon yakıyodu 🙂 Bir de insan kıyamıyo. Yağmur çamur 1 kere bile görmedi araç.

MaşeALLAH fıstık olmuş fıstık..bunda uzun yolun tadını düşünemiyorum..

İmrendim =)

Facete görmüştüm hikayesini okumak bugüne kısmetmiş Maaşallah Ayberk...

Ellerine sağlık Ayberk kardeşim.Mükemmel bir iş çıkarmışsın ortaya.Binmeye gerek bile yok.Otur karşısına kahveni yudumla yine zevk verir bu araç adama.🙂

Arabayı almayı düşünen varsa bana 20.000TL versin aynısından yapayım puhaha

Muğlada antepli bir usta ormanın içinde bu tür araçların modernizasyonunu yapıp satıyor.Üstelik aynen senin yazdığın fiat civarlarında Ayberk.🙂Arabaların modeli düştükçe fiatı yükseliyor.

Muğlada antepli bir usta ormanın içinde bu tür araçların modernizasyonunu yapıp satıyor.Üstelik aynen senin yazdığın fiat civarlarında Ayberk.🙂Arabaların modeli düştükçe fiatı yükseliyor.

Araç bize 15.000TL civarına mal olmuştu Tekin Abi herşeyiyle. 19.000'e satmıştık. Bizden sonraki sahibi de 25.000TL'ye satmış.
Şimdiki alan sahibi 40.000$ istiyo, görünce şok oldum.. Hani o fiyata satılması için o arabanın tamamen orjinal olması gerek. Restore edilmiş bir araç sonuçta..
Umarım alıcı çıkar o fiyata diyeyim bari 🙂

Araç bize 15.000TL civarına mal olmuştu Tekin Abi herşeyiyle. 19.000'e satmıştık. Bizden sonraki sahibi de 25.000TL'ye satmış.
Şimdiki alan sahibi 40.000$ istiyo, görünce şok oldum.. Hani o fiyata satılması için o arabanın tamamen orjinal olması gerek. Restore edilmiş bir araç sonuçta..
Umarım alıcı çıkar o fiyata diyeyim bari 🙂
Antepde "kurtlu baklanın kör alıcısı vardır "derler.Ayberkim belki o fiata veremez ama oda para kazanacaktır sonuçta.🙂

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt