19 Aralık SeatClubWorld Kahvaltı...............

biraz çekimlere erken başladıgımızdan öyle oldu tabi.eline sağlık Rıza makina iyiymiş ama 😱key:
Timurum valla maharat makinanin 🙂 buyuk boyutlarini istediklerin olursa ben sana mail atiyim yada en temizi bi cdye falan atip veriyim sana.
fotograflarin orjinal halleri 3,2 GB. jpeg olarak orjinal boyutlari da 230 mb 🙂
Ellerinize sağlık
Rıza fisheye la önden çektiklerin çok hoş olmuş 😀 insan suratları gibi 😱key:
evet umut; cok guzel hepsi ama can'in dedigi gibi biraz fazla cekmisim 🙂

serhat abi benim yanimda 55 mm vardi ama hic cekmedim onunla 🙂 onun ayarlari daha zor diye 🙂

serhat abi benim yanimda 55 mm vardi ama hic cekmedim onunla 🙂 onun ayarlari daha zor diye 🙂

aslında en güzel fotolar için ideal ve rahat bence onla çekilen fotolar çok başarılı senin makinanın üstünde en son 18*105mm vardı sanırım oda iyi bir lens....

aslında en güzel fotolar için ideal ve rahat bence onla çekilen fotolar çok başarılı senin makinanın üstünde en son 18*105mm vardı sanırım oda iyi bir lens....

yok serhat abi; benim en son cekim yaptigim 16-35 mm di.
bu arada bi duzeltme yapiyim; yanimdaki diger lens 50mm mis 🙂
18-105 de vardi ama cok buyuk diye almadim 🙂 bir de dedigim gibi gayet amator oldugumdan oturu almadim 🙂
arkadasimda

Timurum valla maharat makinanin 🙂 buyuk boyutlarini istediklerin olursa ben sana mail atiyim yada en temizi bi cdye falan atip veriyim sana.
fotograflarin orjinal halleri 3,2 GB. jpeg olarak orjinal boyutlari da 230 mb 🙂

tüm çektigin fotografların orjinal hallerimi 3,2 gb ? yoksa benim arabanın oldugumu 🙂

resimler acılmıyor bende. tüm resimleri klasör halinde tek bir linkten indirsek daha mantıklı olmazmı aslında.

serhat abi senin fotograflarin mb si cok yuksek galiba; o yuzden cok yavas aciliyor 🙁

39,130Konu
763,846Mesajlar
21,887Kullanıcılar
denizhandnzSon üye
Geri
Üst Alt