Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2020 model aracımın fabrika çıkış jant lastik ebatları 225 45 17 dir. Jantlarımı 18 e çevirmek istiyorum.Aracın garantisi devam ediyor. Bir sıkıntı yaşarmıyım görüşlerinizi bekliyorum.
2020 model aracımın fabrika çıkış jant lastik ebatları 225 45 17 dir. Jantlarımı 18 e çevirmek istiyorum.Aracın garantisi devam ediyor. Bir sıkıntı yaşarmıyım görüşlerinizi bekliyorum.
Orijinalde olan ebatları kullanırsan sıkıntı olmaz
225x45x17” olan ölçü 215x55x18” orjinalde olan ölçüsü ile değiştirilirse sıkıntı olmaz kataloğa bakarak karar verebilirsiniz
Arabanın lastik jant seçim aralığında varsa sıkıntı olmaz. Ama yoksa ilgili yerler garanti dışına kalır. Hatırladıgim kadarıyla jant değişikliği yapan biri garanti kapsamında dsg şanzımana işlem yaptiramamisti. Yanlista olabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.