Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben bişey sormak istiyorum aracım 2017 ibiza üzerinde seat fabrika çıkışı cartago siyah 16'inc jant 215 45 16 dunloop spor max lastik var ancak arkadaşın geçen aldığı ibizada jantı degistirmemis orjinalinde verdikleri 15'inc jant ve 185 sanirim 45 16 var 215 lastik sizce 16 inc için fazla degil mi 205'e çevirsem daha iyi olur mu ya da bana bi avantaj sağlar mi yol tutuş yakıt veya konfor da ?
O zaman kalsın ya açıkçası bende yaşamıyorum ama diğer lastiklerin bunlara göre çok ince olduğunu görünce sorayım dedim yol tutus veya yakıt tüketimini çok etkiliyormu etkiliyorsa degistireyim diye teşekkür ederim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.