Satan arkadaşlar vardır mutlaka görünce yazarlar malüm satış sitesinde orjinal çıkmalar satılıyor5 x 112
17 inc Orjinal Jant Arıyorum yardımcı olabilcek arkadaslar özelden yada konudan ulaşırsa sevinirim.
( Orjinal olma konusunda takıntılıyım biraz sahibinden de baktım OZ diye satılan jantların geneli replika )
eger istersen benim aracımın uzerindeki jantlari yazlik ve kislik lastikleriyle birlikte satmayı dusunuyorum fiyatim 2600 tl5 x 112
17 inc Orjinal Jant Arıyorum yardımcı olabilcek arkadaslar özelden yada konudan ulaşırsa sevinirim.
( Orjinal olma konusunda takıntılıyım biraz sahibinden de baktım OZ diye satılan jantların geneli replika )
Merhaba plaka mudanyada mudanyadami oturuyorsunuz 🙂5 x 112
Tşk ederim mustafa aranan kan bu değil 🙂eger istersen benim aracımın uzerindeki jantlari yazlik ve kislik lastikleriyle birlikte satmayı dusunuyorum fiyatim 2600 tl Ekli dosyayı görüntüle 14417
Evet yılmazMerhaba plaka mudanyada mudanyadami oturuyorsunuz 🙂