17' Durban

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Berhan_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berhan_

Kayıtlı Üye
16' style jantlarima kışlık lastikleri taktim.Yazlik için 17' Durban dusunuyorum.Kullananlar varmı?İstanbulda lastikci felan olan varmı aramızda 🙂

Lastikler çok pahalı abi 😀 18 çok ince gelir bana memlekete gidip geliyoruz sık sık.

• Beğen
Reaksiyonlar: goku
leon'a 18 gider... 45 ile 40 yanak arasına çok fark yok... 18 al gitsin pişman olmazsın🙂

16' style jantlarima kışlık lastikleri taktim.Yazlik için 17' Durban dusunuyorum.Kullananlar varmı?İstanbulda lastikci felan olan varmı aramızda 🙂
2016 ibizama ben de 205/40/17 durban düşünüyorum aldığın bi fiyat varsa bana da bilgi verirsen sevinirim 🙂

Kullandığınız yollar, güzergahlarınız nasıldır bilmiyorum ama 17 ile 18 arasında görüntü bakımından çok fark var. 18 i tercih edin

@dissolvent mart ayı gibi almayı düşündüğüm için jantcilara felan gitmedim daha ama 1100-1400 arası fiyatı var nette.Ama lastikler felaket 350-400 cekiyolar tanesine ama petlas ile 2000 tl ye takım olarak bırakıyorlar petlas takmaktan istemiyorum ama bakicaz artık yaza doğru duruma göre 🙂

@dissolvent mart ayı gibi almayı düşündüğüm için jantcilara felan gitmedim daha ama 1100-1400 arası fiyatı var nette.Ama lastikler felaket 350-400 cekiyolar tanesine ama petlas ile 2000 tl ye takım olarak bırakıyorlar petlas takmaktan istemiyorum ama bakicaz artık yaza doğru duruma göre 🙂
Aynen lastikler çok pahalı.en arabanın en önemli şeyi de lastikler sonuçta en iyisini almak gerekir.bilgi için teşekkürler 🙂

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt