16 k 0219

Maşallah dostum aracın çok temiz ve diri duruyor kazasız belasız arızasız binmen dileğiyle..geçen sene bende alıcaktm ibiza aynısn siyahından bulmştum aracıda almıştm ama kapora göndermedim bikaç günle kaçırmıştm aracı 14750ye kadarda düşürmüştüm fiyatı.. üzülmüştüm daha sonra civic almştm 1 sene kadar kullandım şimdi tekrar seat lıyız🙂

Maşallah dostum aracın çok temiz ve diri duruyor kazasız belasız arızasız binmen dileğiyle..geçen sene bende alıcaktm ibiza aynısn siyahından bulmştum aracıda almıştm ama kapora göndermedim bikaç günle kaçırmıştm aracı 14750ye kadarda düşürmüştüm fiyatı.. üzülmüştüm daha sonra civic almştm 1 sene kadar kullandım şimdi tekrar seat lıyız🙂

Teşekkür ederim emre, daha iyisi sizlerin olur inşallah.
Fiyatı çok iyi düşürmüşsün, bende 3 aydır 2 arac kacırdım aynı şekilde, kısmet bunaymış gayet memnunum inşallah uzun yıllar kahrımızı çeker...
Herkeze tekrar teşekkür ederim..

Maaşallah hayırlı olsun.çok iyi tercih😱key: bu arada araçta lpg varmı ve kaça aldınız

maşallah kazasız belasız sürüşler 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun ya..ama kan lazım kan nazara gelir kaçtane kırmızı arabam olduysa biyerlerine bişeyler olmuştur allah göstermesin ama maşallah...

Merhaba receb,araçta lPG yok su an için taktırmayıda düşünmüyorum en azından şimdilik... 18500 'e aldım 200 lirada masraf yaptım filtreler filan değişti yağı değişti...

Gönlum beyaz araçtan yanaydı,ama kısmet kırmızıyaymıs.İyide oldu aslında çok hoş duruyor araç.
Walla ilker kan kesinlikle lazım dün yolda kaldım çünki : ) arkadaş sağolsun açık bırakmış teybi filan😡...

Maaşallah hayırlı olsun.çok iyi tercih😱key: bu arada araçta lpg varmı ve kaça aldınız

maşallah nazar değmesin tertemiz

özelden bilgilerini gönderirsen sticker gönderebilirim sana 😱key:

39,145Konu
763,886Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt