16 Haziran Ankara.. Aracımın tavanı ve kaputu ezildi..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan maceren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mehmet geçmiş olsun. bende ilk defa böyle bişey görüyorum. 🙁

hepinize teşekkürler arkadaşlar.. Allah kimsenin başına vermesin.. bugün itibari ile ziebart'a gittim eksper geldi 1500 TL masraf çıkardılar, 20 gün sonrasına randevu verdiler, önce metal çubuklarla çubukların girmediği yerlere vakumlama yöntemi ile boyasız macunsuz yapacaklarmış. bir mercedes gördüm bugün içinde.. araç % 100 'e yakın olmuştu beğendim.. umarım benim araçta böyle olur..

hepinize teşekkürler arkadaşlar.. Allah kimsenin başına vermesin.. bugün itibari ile ziebart'a gittim eksper geldi 1500 TL masraf çıkardılar, 20 gün sonrasına randevu verdiler, önce metal çubuklarla çubukların girmediği yerlere vakumlama yöntemi ile boyasız macunsuz yapacaklarmış. bir mercedes gördüm bugün içinde.. araç % 100 'e yakın olmuştu beğendim.. umarım benim araçta böyle olur..

hadi hayırlısı inş eskisi gibi güzel olur.

Teşekkürler arkadaşlar.. evet kaskom var ama, aracın orjinalliği bozulacak, boya olsun sitemiyorum. auto king boyasız vakum yöntemi ile yapıyormuş yaptıran varmı acaba aramızda ?

Yaptırdım abi vakumla cektirme sol arka kelebek cam halatımı ne deniyorsa 5 cm kadar göcük vardı sorunsuz düzeldi geçmiş olsun

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt