15 araç yan yana gazlarsa

Beyler video Adana'dan 😉 bu videoda görünen araclar sunlar : 2 adet type-r 2 adet s2000 4 adet vti 3 adet tfsi Cupra 2 adet tfsi fr 1 adet 330d 2 adet mk1 top sport 1 adet gt30lu top sport 1 adet cupra ve gecenin en hızlı aracı b18c5 turbo swapli eg civic 🙂 otobanda 5. Viteste sararak yürüyen bir arac 🙂🙂 inanılmaz eğlenceli bir aksamdi 🙂 o ok gibi fırlayan beyaz tfsi cupranin pilotu da benim 🙂🙂

Beyler video Adana'dan 😉 bu videoda görünen araclar sunlar : 2 adet type-r 2 adet s2000 4 adet vti 3 adet tfsi Cupra 2 adet tfsi fr 1 adet 330d 2 adet mk1 top sport 1 adet gt30lu top sport 1 adet cupra ve gecenin en hızlı aracı b18c5 turbo swapli eg civic 🙂 otobanda 5. Viteste sararak yürüyen bir arac 🙂🙂 inanılmaz eğlenceli bir aksamdi 🙂 o ok gibi fırlayan beyaz tfsi cupranin pilotu da benim 🙂🙂

olm orda b toledo vardı su 1.8 t olan olan mı o da yoksa 1.6 mı

😱 Bu sesi seviyorum 😱
Daha çok video isteriz... :kizgin:

süper ya ben mersinde küçük sanayinin yanında oturuyorum şahincilerin doğancıların kuru gürültülerinden bu sesleri unutmuşum harika 😱key:

Bu arada tfsi Cupra fena bir araba ya 🙂 o aradan firlayisim bide arabanın icinde nasıl hissedilir düşünsenize 🙂

O gotu büyük olanı diyosan volvo o 🙂 s40 t4 🙂

39,154Konu
763,914Mesajlar
21,954Kullanıcılar
alitscSon üye
Geri
Üst Alt