14 şubat sevgililer günü geri çekilmiş.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan biLaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durmak Yok Yola Devam 😀 ( Tayyip Gibi Oldu Buda 😕 )

Herşey zamanla çözülür...... sabır ve istikrarla sen inandığın yolda devam et.....😱key:

aksine.. cennet annesine dur demedikçe candan da herhangi bir atılım olmazsa böyle devam eder buda çok sağlıklı bi ilişki anlamına gelmez.. ne kadar sabredicek? 5 yılmı?
elbet iki taraftan biri patlar yani... sabretmek fln değil bence mesele yaa

yinede siz bilirsiniz 🙂

umutla ilk zamanlarımızda da umut pek bi ciddiydi yahu ilişkimiz hakkında puhaha puhaha
dmi can?? 😀 aklıma geldikçe ölüyorum gülmekten 😱

aksine.. cennet annesine dur demedikçe candan da herhangi bir atılım olmazsa böyle devam eder buda çok sağlıklı bi ilişki anlamına gelmez.. ne kadar sabredicek? 5 yılmı?
elbet iki taraftan biri patlar yani... sabretmek fln değil bence mesele yaa

yinede siz bilirsiniz 🙂

Bence öyle değil bazı şeyler zamanla az da olsa kabullenilir ciddi bir ilişki uzun vadede aile duymadan da sürdürülebilir bkn... 7 sene beni kimse duymadı aileden ilişkimizde 🙂 bide önce ters çıkan aile bireylerinde bir anda ters düz olma olasılığı yüksektir buna da çok şahit oldum olumlu düşünmek dikkatli ve yavaş hareket etme lazım 🙂

Bence öyle değil bazı şeyler zamanla az da olsa kabullenilir ciddi bir ilişki uzun vadede aile duymadan da sürdürülebilir bkn... 7 sene beni kimse duymadı aileden ilişkimizde 🙂 bide önce ters çıkan aile bireylerinde bir anda ters düz olma olasılığı yüksektir buna da çok şahit oldum olumlu düşünmek dikkatli ve yavaş hareket etme lazım 🙂

7 sene?? ciddimisinnn? rekor falan olsa gerek halal olsun sizeeee... ben saniyesinde belli ediyorum yahu neden öğretmediniz bana da puhaha

7 sene?? ciddimisinnn? rekor falan olsa gerek halal olsun sizeeee... ben saniyesinde belli ediyorum yahu neden öğretmediniz bana da puhaha

evet öleydi kimse bilmiyodu iyi gizledik gerçekten ailede bide 2 abi olunca gizlemek daha doğru oluyordu 🙂 ama gizli ve güzeldi gizlilik iyidir herzaman......😱key:

evet öleydi kimse bilmiyodu iyi gizledik gerçekten ailede bide 2 abi olunca gizlemek daha doğru oluyordu 🙂 ama gizli ve güzeldi gizlilik iyidir herzaman......😱key:

beni her Allahın günü Umut evden alıyo.. e annem babam hep evdeler görüyolar biliyolardı ilk günden beri.. neyseki hiç sorunumuz yok bu konularda 🙂

inşallah bizde gelebiliriz o noktalara ama serhat abinin dediği gibi zamanla düzelicektir herşey önceleri biraz sıkıntı yaşayacağız belki zor olacak ama biliyorum güzel günler bizi bekliyor 🙂

beni her Allahın günü Umut evden alıyo.. e annem babam hep evdeler görüyolar biliyolardı ilk günden beri.. neyseki hiç sorunumuz yok bu konularda 🙂

Aile yapılarına göre değişiyo tabi çok şükür aile içinde yerim çok güzel hiç yabancılığım yok sanki o ailenin senelerdir mensubu gibiyim o yüzden mutluyum problem yaşamadım yoksa kendi şahsım adına söylüyorum ben biraz problemliyim 😀 kafama taktıysam takarım 🙂

Şimdi benim anlamadığım kimin açıklaması bu? Diyanet mi yapmış bu açıklamayı?

39,126Konu
763,841Mesajlar
21,883Kullanıcılar
KASIMCEPSon üye
Geri
Üst Alt