Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

12 binde Leon 2010 tsi vs. 320 d 2005 120 bin de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banada mantıklı geliyor bi yerde BMW yani bu boru değil, yakıtı da leondan az olur performans konfor güvenlik vs. her açıdan üstün bi araç ama 1 araçda boya var 2 masrafı vergisi fazla olur.. Aslında benim gönlüm var ama ne kadara kadar üste vereyim olacak olursa onda kararsızım..
 
90.000 ağır bakımları yapılmıştır aracın , pek bişe kalmamıştır sana heralde...
 
Bu fiyata BMW alınır..:)3 sene kullansan ve 3 sene içindeki vergileri ve bakım masraflarını hesaplasan,bence verdiğin paranın yanında yine karlısın...
 
Bence takasla ama bmw alıp masrafını da aklından cıkarma.Masraftan kastım sorun oldugunda cıkarcagı parca fıyatları.Illakı borusan da gıdıp yaptırmak zorunda deılsın parcalarını kendın de toplarsın parcacılardan ama Vw e gore her zaman daha pahalı.
 
ok anlaşıldı, bmw parça-bakım fiyat farkı sorun olmazsa takasla deniyo genelde. E her zevk katmanının bedeli farklı oluyo yapacak bişey yok:) bakalım fiyatı kabul edecekmi:) herkese teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt