11 Mayıs 2011 Kayseri Buluşması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nedjo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tebrikler güzel bir akşama benziyor, inşallah sürekli bu buluşmaları yaparsınız 🙂 Stickeri sizlere yetiştiriğim için ayrıca mutlu oldum =) Ben bile görmedim yenisini siftahı siz yaptınız 🙂

Patron sticker için tekrar teşekkür ederiz. Bu sefer güzel olmuş kalitesini biz beğendik.

Bu arada şu araçtaki sticker eski sticker mı? O da güzelmiş kalın kalın 🙂 http://www.seatclubworld.com/showth...DDCKERLI-CORDOBA_TDI-Te%FEekk%FCrler-GRKMSRGL...

Tebrikler güzel bir akşama benziyor, inşallah sürekli bu buluşmaları yaparsınız 🙂 Stickeri sizlere yetiştiriğim için ayrıca mutlu oldum =) Ben bile görmedim yenisini siftahı siz yaptınız 🙂

serbay sticerlar için çok teşk. ilki bize kısmet oldu tekrar teşekkürler 🙂

Gökhan abi ben almadım sticker ama 🙁 neyse artık yenisinin tadını alamadık evet çok güzel bi gündü Bütün arabaların içinde en yaşlı benim arabamdı 😀

burdaki digital baskı şeffaf değil 🙂 rica ederim.

bidaha buluşmanız olursa katılmak isterim eğer bilgilendirirseni sevinirim🙂

ArkadaŞLar Harbiden qüzel bi Aksam oldu MuhabbetLer on numAraydı Sticker icinDe tşk Ederiz Emeqi gecen herkeze Dewamının qelmesi dileqiyLe 🙂

tebrikler scw kayseri ekibi devamlı olması dileğiyle

Gökhan abi ben almadım sticker ama 🙁 neyse artık yenisinin tadını alamadık evet çok güzel bi gündü Bütün arabaların içinde en yaşlı benim arabamdı 😀

unuttuk desene sana vermeyi nejmettinde olması gerek hallederiz kaolay o iş 🙂 takma sen hallederiz
aracın içinde yaşlı değil tecrübeli diyeceksim maşallahı var aracının maviş maviş lambaları ile 🙂

unuttuk desene sana vermeyi nejmettinde olması gerek hallederiz kaolay o iş 🙂 takma sen hallederiz
aracın içinde yaşlı değil tecrübeli diyeceksim maşallahı var aracının maviş maviş lambaları ile 🙂

😱key: aynen Maviş Maviş yapısTırıyorDun yolda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,126Konu
763,841Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt