11.02.2010 >> ERYA >> yco-mfb-kaya7799 >> Resimler

siz siz olun geç saatlerde yemek yemeyin sürekli.. 😀 😀 😀

yarın sibel e doğum günü partisi düzenleyin erya da

Abi valla bizimkiler yapar kesin bişeyler sibel hanıma. En azından Furkan börek yavuk mavuk bişeyler alır garanti =)

melihcim acilen sansürleme yapman gerekiyo bence hepside eklenmezki ama yawrucum 🙂 2. si araba kullanırken fotoraf çekmen hiç hoş değil cık cık cık.

kardeşim iyki geldin bugün, süper fotolar eline sağlık eksikler de var sansür yetmedi sanırım.. 😀 😀 😀 😀

rica ederim kardişim =) dediğiniz gibi sansürü harbiden bazı resimlerde unutmuşum şimdi fark ettim sildim onları :d

bu arada furkan-kankaaa elimde çok fena feysbuk resimlerin var upload edip etiketliyim mi onları 😀

bayagı eglendınız bellı
sevıyorum sızı
allah muhabbetınızı bozmasın 🙂
Eyvalla özgür biz de seni seviyoruz 🙂

vaaay melih eyvallah gitmemizi beklemişsin...
hacı valla birden kafama dank etti ya arabada makina oldugu bi siz varken resim çekemediğime bir de makina kfc'ye getirmeyi unuttuguma üzüldüm.

Bilseydim gelirdim bende 🙂 fotolar güzel, hangi makineyi kullanıyosunuz ?
hocam nikon d5000. Henüz pek iyii bilmesem de kullanmayı zamanla daha güzellerini çekicem inşallah 🙂

---------- Post added at 00:54 ---------- Previous post was at 00:53 ----------

Bu arada arabamın pisliğine laf ettirmem serbay abi ve savaş 😀 sabah çamur yagmış resmen hepimizin arabası çok kirliydi.

face meselesini unutma yavru etiketi de.. 😀 😀 😀

takılıyorum kardesım başka zamanda bızı çekersin olmazmı =)

Muhabbetı gzl b gun olmus anlasılan,afferım melıh yakın zamanda gelısme olmus gecen gaftaya gore foto cekımınde🙂

takılıyorum kardesım başka zamanda bızı çekersin olmazmı =)
tamamdır ayıpsın, sanatımdan sizleri mahrum bırakmak istemem 😀

Allah muhabbetinizi arttırsın... 🙂
amin =)

Melih abi yakıstıramadım sana ne o arabanı hali 😛
kardeşim valla agustostan beri yıkanmıyo yanlış hatırlamıyosam :d

Muhabbetı gzl b gun olmus anlasılan,afferım melıh yakın zamanda gelısme olmus gecen haftaya gore foto cekımınde🙂

boynuz kulagı geçecek 😎 😀

39,125Konu
763,842Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt