100km/lt tüketim değerleriniz neler?

Ben bu aralar niye bilmiyorum accayip agresif kullanıyorum sabahın köründe beylikdüzünden sefaköye staja akşamda geri hep sıkışık trafikte agresif kullanım+sürekli klima ile 8.5tan aşşağı inemiyorum🙂

Ben uzun yolda 8.5'tan aşşağı inemiyorum 🙂 bugün yalovaya gittim geldim 9.0 klima hep tam açık ve gaz hep sona basarak 160-180 arası gittim geldim 🙂

Hergün Alsancak - Manisa yapıyorum. Sarfiyat miktarı kullanım tarzına göre çok ciddi fark ediyor. Örneğin aynı yönde çok sakin kullanımla 5.2lt/100km, sportif kullanımla 6.9lt/100km değerlerini gördüm.

en düşük 5.8 en yüksek 28.1 gördüm ki oda 3 km lik yoldu ve aynı şekil 100km yol almaya göre hesaplıyordu sanırım . birde konunun bölüüe dikkat etmemişim leoonmuş 😀

şehiriçi genelde normal aradabir anormal 🙂 kullanımla 7.4 lt.. çook memnunum yani (+18 jant lastikle)

aracım 7.000 km'de şehir içinde 5.5 lt şehir dışında ise 5.0 lt yakıyo (dsg)

Şaka gibi ama 2.8 i gördüm 2 gün önce 😀 yayladan indikten hmn sonra 🙂))))

Ben uzun yolda 8.5'tan aşşağı inemiyorum 🙂 bugün yalovaya gittim geldim 9.0 klima hep tam açık ve gaz hep sona basarak 160-180 arası gittim geldim 🙂
Basınca ekonomik değil bizim araçlar bulgaristana gittim geçen haftalarda dönerken virajlı dağ yollarında babamın 5.30d sine yetişicem diye sürekli basarak geldim ki arada farkı açıp bekledi beni😀
Sınıra geldiğimizde onunki 7 7.5litrelerde iken ben 9 litredeydim ki bmw yi ist trafiğinde 9 litrenin aşağısınıda düşüremiyoruz (otomatik).

oo aldınız mı 5.30d yi hayırlı olsun 🙂
Basınca ekonomik değil bizim araçlar bulgaristana gittim geçen haftalarda dönerken virajlı dağ yollarında babamın 5.30d sine yetişicem diye sürekli basarak geldim ki arada farkı açıp bekledi beni😀
Sınıra geldiğimizde onunki 7 7.5litrelerde iken ben 9 litredeydim ki bmw yi ist trafiğinde 9 litrenin aşağısınıda düşüremiyoruz (otomatik).

39,131Konu
763,858Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt