1 Depo ile 1661 km...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GRKMSRGL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Demekki 1.2 TDI'lık Lupo 1lt/100km felan yakıcak, bunlar bu kadar düşüyosa. Dünyanın en az yakan arabası ilan edilmişti 3.0lt/100km yakıt ortalaması yapıyo diye.

radyoyla 0.1L tüketimim artmıştır, 4 cam 1 parmak açıktı falan..yok artık ya bu elemanların arabasına boşta gaz versen herhalde kalp krizi geçirirler.. 😀 😀

iyi anlaşıyorum kendisi ile belli oluyo dimi 😀😀

Bende niye 14litre yakıyorum diyorum. Teyp açık, 1 litre ordan, usb den müzik dinliyorum 1 litre de ordan, 2 cam tamamen açık, 1 litre cam başına 2 litre ordan, bide sunroof açık 1 litre de o arttırır, arabada Cupra yazıları var onlar da 0.5 litre arttırır, jantlar beyaz 1 litre de ordan, basıyorum 2 kat fazla yakıyo, ..

(14-6,5)/2= 3.75lt/100km
Bide depodaki kalan benzini de düşsem 3lt/100km.

yiğit buradaki çevreyolu tamamlandı bir sürü alt geçit hyapıldı hiçdurmadan gidilio şimdi ankara hesabı 😀

şimdi evden çıkıorm bi sabitliorm 6. vites 80 km ye okula gidiorm 5,1 le 5,6 yla falan işte o günkü moduma göre yarım lt oynuyor. hatta depoyu zonguldaktan çıkarken fulledim 530 km oldu daha yeni yarının altına indi 😀😀😀😀

bir sonraki depoda eko kassammı acaba sence 1 depo 900 görebilirmiyim 😀 karma kullanımda 😀

bence 80, 5..100-110 6. vites Yunus'um..zati fikrim tabii.. 🙂
aslında en ekonomiği ayağı sabitlemek hızı değil..4-5L anlıkla..

bence 80, 5..100-110 6. vites Yunus'um..zati fikrim tabii.. 🙂
aslında en ekonomiği ayağı sabitlemek hızı değil..4-5L anlıkla..
canım zaten 3.5 5.5 arası gidior ciddi kot farkı yok yolda. yoldaki ciddi rampalar battı çıktıların çıktı kısmı 😀

not: ayrıca denedim o hızda düz yolda sabit şekilde giderken 6 da 5 dekinden az yakıyor. 75 e falan düşersem 5 de daha avantajlı oluyor.

bence bi de 140-150 arasını dene Yunus'um eyv. daha fazla yakıyo eko. moda göre ama yine de makul.. 🙂

bu depo bitsin sonraki depoda bitsn bundan sonraki 2. depo gazlıcam biraz. 225 e çıkartmak gerek unutmasın oraları 😀

39,131Konu
763,858Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt