kaanoksuz
Kayıtlı Üye
Aynen birde yazılım of of of 😀1.8 turbo motorlu bir leonla sciroccosundan tut bilmemnesine kadar oynar be kardesim canavar bu ya🙂
Aynen birde yazılım of of of 😀1.8 turbo motorlu bir leonla sciroccosundan tut bilmemnesine kadar oynar be kardesim canavar bu ya🙂
Sus neolursun sus yaa🙂)Aynen birde yazılım of of of 😀
kaptan abi bu gün seni gördüm kartal otobanda kornaya bastım ama görmedin hatta önündeki araba gişelerde birden yavaşladı 🙂araçhala satılıktır zaten ilanından belli
kaptan abi bu gün seni gördüm kartal otobanda kornaya bastım ama görmedin hatta önündeki araba gişelerde birden yavaşladı 🙂
01 bzj nemo daydım bende hatta yanında bırı vardı baktım ama sen bakmadın ist gişelere kadar peşinden geldim 🙂doğrudur bende anlamadım cart diye duracaktı adam ama korna sesini duydumda ben öbür arabaya çalıyorlar diye düşündüm
Sus neolursun sus yaa🙂)
🙂 1.6 tdi dsg cupra aracini gorse fabrika aynisini cikarir satarlar sen teksin sus plus paketli leon🙂Biri sus mu dedi buyrun benim puhahapuhaha
🙂 1.6 tdi dsg cupra aracini gorse fabrika aynisini cikarir satarlar sen teksin sus plus paketli leon🙂