1.8 t RS

Enjektoru degısmıs arabaya zaten stock yazılımla bınılmez ve hedef neyse ona gore enjektor secımı yapılmalı,araba suan zaten sacma sapan b AF ıle yurur.Ankaraya yolunuz duserse Umıt Dogan a gıdın.1.8 t uzerınde sayısız emegı gecmıstır
walla can karşılaştırma yapıcak olursan bizim s3 ü ümit doğanda chipledi burda pschiptuning(erhan)da yaptı sonuç ortada

walla can karşılaştırma yapıcak olursan bizim s3 ü ümit doğanda chipledi burda pschiptuning(erhan)da yaptı sonuç ortada

s3 un sorunu yazılımdanmıydı acaba yoksa baska b yerden mı emre🙂 Umıtın yaptıgı 1.8 t lerın ya canlısını gordum yada vıdeolarını ızledım gayet basarılı,yada ayberke emırın arabasını sor sen anlatır adam ısten anlıyomu anlamıyomu 🙂 Bu ısı yapan 1 kısı yok zaten herkes yapıyor ama onemlı olan oncelıkle yazılım yaptırılan arabada b sorun var mı yok mu onu bılmek lazım.arabanın dv yırtıktır gelır erhanda b dv degısır b yazılım yapılır araba bambaska olur,ne oldu para sokaga atıldı.Ben buraya bsy yazarken emın oldugumu yazarım saglan soldan duydugumu degıl 🙂

Enjektoru degısmıs arabaya zaten stock yazılımla bınılmez ve hedef neyse ona gore enjektor secımı yapılmalı,araba suan zaten sacma sapan b AF ıle yurur.Ankaraya yolunuz duserse Umıt Dogan a gıdın.1.8 t uzerınde sayısız emegı gecmıstır

bakalım abi mehmet abiyle görüştük eleman göndericek son görüşmelerimizi yapalımda

39,128Konu
763,843Mesajlar
21,885Kullanıcılar
AdanianSon üye
Geri
Üst Alt