1.8 ' e cupra2 yayları !

OnurGungor

Kayıtlı Üye
arkadaşlar öncelikle selamlar ...hemen konuya geçeyim !
aracımın ön kısmı leylek gibi havada duruyor.yaklaşık bi 8 cm kadar hemde ! ... lastikle çamurluk arasındaki mesafe yani.geçen lpg'de iken,170 km/h'de arabam takılı kaldı daha da hızlanmadı 🙁 benzinde denemedim fakat arabanın bu şekilde olması beni biraz rahatsız etti . internette çeşitli yay grupları var fakat aracıma uygun olarak cupra2'nin yay setini buldum , acaba benim aracıma uyum sağlar mı alsam diye meraklardayım.. polo 6n yayları aracıma uyum sağlarmı onu da sorayım yeri gelmişken ? aracımın arka tarafının yukseklığı normal fakat on taraf çok yukarda .. belki ön tarafı alçaltarak 170 km/h duvarını geçebilirim diye umuyorum . bilgilendirirseniz sevinirim...

saygılar ve sevgiler .

araç ne?

170 de gitmediyse gaz ayarı iyice kısık demektir.

Cupra2 ıcın olan yaylardan yada golf 2 ıcın uretılmıs yaylardan takabılırsın

aynı kasa ztn onur,sadece sene farkı var,olmaz sorun zaten sorun olcagını en basında anlar takan kısı uyarır oyle b durumda😉

Golf 3 olmaz onur,ama golf 2 nınkıler oluyor.Al tak gıtsın foto ekle sonrada oncesı sonrası dıye🙂

abi kestirim be kısadan hisse olsun bitsin 🙂 bgun babama dedim leylek gibi havada dedim

babamın cevap şu 😀 ; işine yarıyomu araba ? evet dedim .... o zmn sür gitsin ne uğraşıosun oğlum diyo adam🙂 bide benim düşündüklerimi babam onaylasa ahhh ki ne ahhhh 🙁

hahaha cok dogru demıs valla ama kasınyoruz ıste,zamanında bende cok duydum o lafları 🙂

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt