1.8 20V > 1.8 20VT olur mu?

gaç kayma olması heç sıkıntı değeel hala duruyorsa doptan veriyorlardı 16 araçlık..yoksa ben o işe geceediiim😀
Yarış mı ideceek gadasını aldığım abeğim 🙂 O binzini niider biliyon mu, hüpledir hüpledir alimallah 🙂

Yok abi ya, meraktan sordum, aslında doğru diyor Can ve Utku... Sadece turbo taksam ikinci el fiyatları başabaş geliyor... Geçtim yazılımı diski vs... 😀 O zaman yırtınıp temiz bi 1.8T bakcaz...

• Beğen
Reaksiyonlar: kfy
swap benim arabayada iyi olurdu. şöyle 1.8 t yeni kasa toledo iyi olurdu. bu haliyle gitmiyo 🙂

illa turbo mu olucak 🙂
1.8 candır , atmo olsa bile 🙂

1.8T çok farklı , illa SEAT mı olacak ?

illa turbo mu olucak 🙂
1.8 candır , atmo olsa bile 🙂

1.8T çok farklı , illa SEAT mı olacak ?

Onur'cum, 1.8 atmo 125 bg olmayaydıi 0-100'ü 9 un altında olaydı iyiydi... Artık 9-10' lar heyecan vermiyor... Gidip 106 GTI gibi bir tabuta da binmeme müsade etmiyorlar...

1.8T farklı olacak derken kastını ise hiç anlamadım 🙂 Hepsi VW motoru zaten 😀 Skoda Octavia tipten kaybediyor Toledo ve Leon yanında 🙂 O sebepten, Golf desen sahiplerinin burnu 1 karış havada, 99 model GTI "tek kapı" Golf'e 24-26 gibi rakamlar istiyorlar... Aslında verilir ama bi süre sonra yaş sorun olacak... :S Neyse, bi gidem gelem de 😀

1.8T çok farklı dememin sebebi hem güç hemde fiyat olarak dı ...
9-10lar heyecan vermiyorsa , maddiyat işin içine girer ama .
Allah kolaylık versin ne diyeyim . 1.8T'ye tutulmuşsun belli 😀
a3,golf,leon,toledo,octavia... hatta passat bile olur bence ... passatlara bak derim ...

1.8T çok farklı dememin sebebi hem güç hemde fiyat olarak dı ...
9-10lar heyecan vermiyorsa , maddiyat işin içine girer ama .
Allah kolaylık versin ne diyeyim . 1.8T'ye tutulmuşsun belli 😀
a3,golf,leon,toledo,octavia... hatta passat bile olur bence ... passatlara bak derim ...

Hmm a3 için parçası (kaporta aksam vs) pahalı demişlerdi, Passat da aynı golf gibi 🙂
Peki Onur sen ne önerirsin 1.8T dışında?

2.0 ABF motorlu bişicikler alınır keyifle binilir 🙂 ama temizini bulman lazım.
VW grubunda , temiz arabayı kullanıcısı bilir ve düşük fiyat vermez işte sıkıntı orda ... tamamen duygusal 🙁
ben bir sonraki adım için "kendim için" ; 1.8 20V atmosferik alırım diyorum, gayet tatminkar olur 125 ps ... Golf 4 yada Leon mk1 ...
yada tasarruf gibi bir düşüncem olursa ; ibiza mk4 1.4 16v alırım ... ama Turbo için biraz bitçe lazım 😉

Kaporta aksamının pahalı oluşundan sana ne? Günlük hayatta gidip çamurluk, kapı almayacaksın ki?
Yapacaksın kaskonu, başına bi hal gelirse o karşılayacak.
Bakım maliyetleri, sarf malzemeleri vs. önemli ki onlar da gayet ucuz.

kardeş arkadaşlara katılıyorum ! hazırı dururken auq motor kodluları yani gidip düz 1.8 yüklemenın anlamı yok ! 25 civarıda alırsın ama öle çok temiz olcağını sanmıyorum ! ha dersenki ben alıp adam ederim o zaman başka valla 😱key:

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt