Dizel dsg aracımla işim gereği hergün ortalama 250 km yol yapıyorum 2012/5 çıkışlı aracıma geçen hafta 30000 bakımı yaptırdım suan 32000de 16 style jantları yine bu jantlara taktığım kar tipi lastiklerle ve 17'' Fr jantlarımla kullandım aracımı...şehir içi 16 style jant sakin kullanım 5.5 sıkıştırarak 6,5 şehir dışı sakin 4,5 sıkıştırarak 6 litre tüketim kar tipi lastiklerlede soğuk havalarda aşağı yukarı aynı değerleri aldım..17'' Fr da ise şehir içi sakin kullanım 6 sıkıştırınca 7,5 hatta 8 olduğu zamanlarım oldu.Ama genel itibariyle 1 depo şehir içi 770-780 depoda kalan 50,60 range gözüküyor.. Her alımda depo fulleyip opetten alıyorum yakıtı.. 30 bin bakımı yaklaştığında 1 LT kadar yakıt artışı oldu ama bakımdan sonra araç rahatladı düştü..dsg güncellemesi 15bınde yapılmıştı...
dizel dsg kullanan arkadaşların 9-10 Litreleri görmeleri tamamen sürüş tarzlarından kaynaklandığı kanaatindeyım.bu araçlar kalkışta içiyor kış arabası değil bide soğuk motor ile kısa mesafe kullanıyorsanız gördüğünüz değerler normal..soğuk motorda evin önünde dik rampada 49,99u gördüm ilk kalkışta..ama 3-5 km yoldan sonra direk düşüyor 7lere sakn kullanırsan düşüyor 5-6 lara..basarsan 7 lerde geziniyor...