1.6 MPI ve 6 İleri Şanzıman ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Torrado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Emre matematik:

Sürücü+yolcu+Sürücü yan+yolcu yan+sürücü diz+yolcu diz+Sağ perde+sol perde= 8 🙂

makyajsız kasada 8 airbag var arkadaslar boşa laf kalabalığı yapmayın..opsiyonel 2 tane daha alabiliyorsun ama onu biliyorum 😀

ya varya kalkıp ankaraya gider kataloğu bulurm kanka 😀

mk v golfte de listede 6 idi ama içinden sayınca 10 olyor ben ondna bahsediyroum. içeriden saydığınza değil katalogdakine bakarsanız 6 oluyor. opsiyonla alınca 8 oluyor.

---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:17 ----------

Emre matematik:

Sürücü+yolcu+Sürücü yan+yolcu yan+sürücü diz+yolcu diz+Sağ perde+sol perde= 8 🙂

yukarıyı okurmusun canım 🙂

makyajsız kasada 8 airbag var arkadaslar boşa laf kalabalığı yapmayın..opsiyonel 2 tane daha alabiliyorsun ama onu biliyorum 😀

Aynen öyle.

Stylance da 8
Referance da 6

Style (makyajlıda) 6 😀

---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:18 ----------

ya varya kalkıp ankaraya gider kataloğu bulurm kanka 😀

mk v golfte de listede 6 idi ama içinden sayınca 10 olyor ben ondna bahsediyroum. içeriden saydığınza değil katalogdakine bakarsanız 6 oluyor. opsiyonla alınca 8 oluyor.

---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:17 ----------

yukarıyı okurmusun canım 🙂

Yukarıyla alakası yok. Aldığım zamanda Stylance internet katoloğunda 8 diyordu. Style da çıkarmışlar 😀

Aynen öyle.

Stylance da 8
Referance da 6

Style (makyajlıda) 6 😀

---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:18 ----------

Yukarıyla alakası yok. Aldığım zamanda Stylance internet katoloğunda 8 diyordu. Style da çıkarmışlar 😀

lan yeme beni yok öle bir şey. 🙂 gelir sayarım ha benimki ile seninkini 😀 pancarcı seni 😀

zamanında vw sitesinde çok tartışıldı bu konu. resmi olarak golf Vtede leondada 6 tip hava yastığı var. servisin açıklaması böyle olmuştu. diğer tipler opsiyonel.

yani 8 noktada 6 tip hava yastığı var.

aha olay olmuş airbag.. 😀 😀 😀
bu arada Alpinistan aradığında müsait değildim..available'ım şuan.. 😀

yaw emre vururum seni olm... illa bi leonu pert ettirip saydırtıcaksın bana kaç airbag varmış.. seninkinde 6 tane var sylance de 8 tane...bi kaynak bul bana o zaman madem iddaa ediyorsun..

yaw emre vururum seni olm... illa bi leonu pert ettirip saydırtıcaksın bana kaç airbag varmış.. seninkinde 6 tane var sylance de 8 tane...bi kaynak bul bana o zaman madem iddaa ediyorsun..

http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=296&baslik=Leon 1.6 Stylance -Ekim 2005

aşağıdaki donanımlar listesinden bakarsan:

sürücü-yolcu ön ve yan hava yastıkları ile perdehava yastıkları
sürücü 1 + yolcu 1 + yan hava yastıkları 2 (sağ yan + sol yan) + perdeler 2 (ön taraf sağ + ön taraf sol) toplam 6 TİP olarak geçiyor.
arka yan perdeler opsiyonla geliyor + 2 (sağ + sol)

6 adet böyle. yoksa içindekileri sayarsan bendede 8 tane. hatta passattada 10 tane görünüyor ama ondada bu şekilde bakarsan 6 tane geçiyor. golf 6 dada 7 adet görünüyor ama sayınca içerdeki airbag yazılarını 11 tane.

ben içeride yazan airbag yazılarının sayısından bahsetmiyroum bu arada onu belirteyim.

39,140Konu
763,875Mesajlar
21,914Kullanıcılar
alperdurkanSon üye
Geri
Üst Alt