1.6 MPI ve 6 İleri Şanzıman ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Torrado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2006 modellerde 8 airbag vardı..sonradan kırpıldı mı bilmiyorum..

ismail önüne gelenn yazdığına bakma. arka tarafta 2 adet hava yastığı leonda her zaman opsiyonel oldu fr ve cupra da standart oldu.

olabilir İsmail 8 olsun o zaman ne diyim.. 🙂

arabanın her yerinde AİRBAG yazıyor yahu çok komik orası ayrı mevzu ama...

Bende 8 diye biliyom ama açıp da bakmadım hava yastığı varmı yokmu diye.

arabanın her yerinde AİRBAG yazıyor yahu çok komik orası ayrı mevzu ama...

Bende 8 diye biliyom ama açıp da bakmadım hava yastığı varmı yokmu diye.

abi bendede 8 tane yazıyor ama 6 tip hava ysatığı var. 🙂 katalogdan bak istersen.

katalogda var dediği şeyler de yok zaten arabada kataloğa ben inanmıyom. silecek suyu cruise control uyarısı bilmemne hepsini var gösteriyordu sanırım. 2 ön taraf, 4 koltuk ve 4 cam üstü toplam 10 tane yazı var ama hangisi dolu hangisi boş bilemem. alayında da AİRBAG yazmış adam sanırım bizim uşaklardan 😀😀

katalogda var dediği şeyler de yok zaten arabada kataloğa ben inanmıyom. silecek suyu cruise control uyarısı bilmemne hepsini var gösteriyordu sanırım. 2 ön taraf, 4 koltuk ve 4 cam üstü toplam 10 tane yazı var ama hangisi dolu hangisi boş bilemem. alayında da AİRBAG yazmış adam sanırım bizim uşaklardan 😀😀

kitapçık değil abi. seat sitesidnen donanımlara bak. 🙂

o sitede 2006 model diye ayırıyor mu? sanmam bir ara bakayım ama bişey elde edebileceğimi sanmıyom. bir gün Eryaya uğradığımda hele şu yazanların kaçı dolu kaçı boş bi gösterin deriz o zaman tatmin oluruz.

o sitede 2006 model diye ayırıyor mu? sanmam bir ara bakayım ama bişey elde edebileceğimi sanmıyom. bir gün Eryaya uğradığımda hele şu yazanların kaçı dolu kaçı boş bi gösterin deriz o zaman tatmin oluruz.

ayırması gerekmio 2005 den beri o donanım listelerini hatım ettim nerdeyse.

ayrıca şöyle belirteyim. golf 6 da 7 adet hava yastığı deniliyor. ama saydığın zaman 11 tane 🙂 yani 6 tane dediklerinde türüne göre sayıyor sen airbag yuvalarını sayıyorsn 10 tane oluyor. gerçi benim golfte 10 tane yer vardı bunda yok 2 si 😀

makyajsız kasada 8 airbag var arkadaslar boşa laf kalabalığı yapmayın..opsiyonel 2 tane daha alabiliyorsun ama onu biliyorum 😀

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt