1.6 MPI ve 6 İleri Şanzıman ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Torrado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.6 16v 105hp, 1.8 20v 125hp ve 1.8t türevleri, vs vs. çok var.

Mpı= multi point ınjection

aynı zamanda mpfı olarakta geçer

=multi point fuel ınjection= çok noktadan yakıt enjeksiyonu...

Fsı ile arasındaki fark mpı benzini emme manifolduna enjekte ederken, fsı direk silindirin içine enjekte eder.

Bu yüzden fsı ve türevlerinde lpg imkansız...

No alıntı..

+1985

Adamı aradım merakımdan 🙂 Adam özel siparişle felan geldi diyor.Diğer leonlarda 6 airbag varken bunda 8 tane var diyor. (Benim bildiğim diğer stylancelerde de 8 airbag olduğu?) Adana'da Kavi'ye götürdüm onlarda inanmadı diyor 🙂 Bu normal 1.6 değil 1.6i diyor 🙂 Birşey anlamadım.Pazarlık'da yapmıyor zaten 🙂

Adamı aradım merakımdan 🙂 Adam özel siparişle felan geldi diyor.Diğer leonlarda 6 airbag varken bunda 8 tane var diyor. (Benim bildiğim diğer stylancelerde de 8 airbag olduğu?) Adana'da Kavi'ye götürdüm onlarda inanmadı diyor 🙂 Bu normal 1.6 değil 1.6i diyor 🙂 Birşey anlamadım.Pazarlık'da yapmıyor zaten 🙂

Adam uçmuş ya hahahahhaha😀

1.6i neymiş ya BMW mi bu ? 😀

yalan söylememiş. sonuçta mpı makine 1,6i 1,6 8v ler. oradaki i 16v anlamında değil enjeksiyonlu anlamında. şahinlerde bile vardır 1,6i 😀
bu arada ismail leonlarda 6 airbag. 2 airbag opsiyonel. 🙂

yalan söylememiş. sonuçta mpı makine 1,6i 1,6 8v ler. oradaki i 16v anlamında değil enjeksiyonlu anlamında. şahinlerde bile vardır 1,6i 😀
bu arada ismail leonlarda 6 airbag. 2 airbag opsiyonel. 🙂

şahin olayına hiç girme şahin variant geldi aklıma ahh😀😀 hala gülüyorum😀😀

laaaaan benim mahallem burası ama bu araba tarsusa yeni gelmiş 2006 dan beri bu adamda olmadıgı kesin yoksa ben bu arabayı daha önce görürdüm

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt