1.6 102 hp 8v maksimum hiz kac km ??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan toledo5p
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.6 8V Aracımda orjinal jant ve tüple Bilgisayarın okuduğu enyüksek değer 202 km/h

motor kodu bcb degıl dımı yenı ıbızalardakının ? bu arada benım sadece son susturucu orjınal degıldı egsoz sıstemı bastan asagıya orjınaldi eger guzel b egsoz yapmıs olsaydım ust devırler rahatlıcagı ıcın kesıcıye sokana kadar gıderdı.yazılım flan da oldugundan 180 e kadar ıyı gelıyordu 1.6 ya gore sonrasında 200 e dusune dusune cıkıyordu 🙂

255 😛 ikinci köprü yolunda avrupadan anadolu yakasına geçerken rampa aşağı kadranda 210 gibi bir değer görmüştüm ama yanımdaki arkadaşımın aracında o sırada kadran 180 mi 190 mı neydi yanlış hatırlamıyorsam..yani herhalde 190 dır en fazla

255 😛 ikinci köprü yolunda avrupadan anadolu yakasına geçerken rampa aşağı kadranda 210 gibi bir değer görmüştüm ama yanımdaki arkadaşımın aracında o sırada kadran 180 mi 190 mı neydi yanlış hatırlamıyorsam..yani herhalde 190 dır en fazla
Onu başka biri daha demişti forumdan "yokuş aşşağı 215 filan" diye.. o söze istinaden bulduğum tüm yokuşlarda yırttım arabanın bitaraflarını ama ıgh ıgh en yüksek 202 hacııı daha yok 😀

Bi arkadaşımda da aynı araçtan var benimkiyle o chiplemiş onunki 190 ı geçiyor baya baya hatta 215lere çıkmıtı galiba

39,155Konu
763,916Mesajlar
21,956Kullanıcılar
blackserpentSon üye
Geri
Üst Alt