arkdaslar tekrar merhaba, ilk soruya yonelik olarak kendimi tanıtmam gerek sanırım once, cunku foruma uye olur olmaz yelik bilgilerimin guncellenmesi istendi 🙂 en basta sunu soyleyim, tr deyken uzun sure octavia 1.8 t 20v T kullandım, 130.000 km kadar yaptım o araçla, gayet memnundum cekisinden vs.. mmodifiyem.com azılı takipçilerinden biriyim, oradan thekillingroad (yanlıs hatırlamıyosam) sayesinde buraya girdim ve spesifik bilgi alebileceğimin farkına vardımm...
diğer soru ise kendim tanıtayım, neredeyse tr merkezli ve butceli en buyuuk turizm acentalarindan birinde calısıyrum, normalde antalyada yasıyorum ama kıs sezonunda sirketimizin rusyadan tüm dunyaya outgoing yapması ve thailand da bu sene buyuk bi patlama beklememiz dolayısıyla buranın operasyon ekibindeyim su anda... mayıs civarı tr ye doncem.2001 model octaviamı gelmeden sattım dondukten sonra ibiza almak istiyorum...
gelelim yorumlara;
1.8 t tanıdıgım yaklasık 150k kullandıgım bi motor(octaviada) ve bildiğim kadarıyla yasal olarak orjinal motorun sadece %30 u kadar buuyutebiliyoruz bu nedenle sıcak bakmıyorum. aslında ti dusunmemin tek nedeni de bu cunku motor hacmi aynı. eğer 25 k gibi bi fiyat varsa ortada, mümkün değil benim icin, zira ustune birz daha koyup bi oncek kasa leon cupra bile alabilirim o paraya.. ama benim buna durumum yok. araç 15 k- masraf 15 k aklımdaki tutar. cıkma yada kazalı aractan bulabilirim sanıyodum...neyse sonuc olarak öle bi paaya mal olcaksa eğer, mantıksız geldi bana, sc+egzost+ air intake+ wheels ile birlikt biraz dıs modifyeyle 25 k civarında tatli bi makina ortaya cıkartabilirim sanırım.. ne dersiniz??