Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam dostlarım size bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
1.6 Stylance 2007 Leonumu satıp 1.4 TSİ Leon almayı düşünüyorum fakat 1.4 TSİ yakıt tüketimi hakkında pek bilgim yok bu konudada yardımcı olursanız sevinirim
kullanımınıza ve gittiğiniz yere göre degişir.100 km de 7 lt den 9-10 litre arasında şehiriçi verisi alabilirsiniz.şehirler arasıda gene kullanımınıza ve yola göre 5,1 lt den 7-8 lt ye göre değişir ancak bu konunun benzerlerini sitemizde bulabilirsiniz.Araştırdınızmı?
1.6 leonunuz lpg li ise 1.4 tsi a geçmek yakıt konusunda sizi üzecektir. ama performans olarak beklediğinizi vereceğine şüphe yok. ama zaten 1.6ya benzinli biniyorum diyorsanız direk geçin düşünmeyin
Lpg li kullanıyorum ama benim aradığım performans.. Cok uçuk bı fark varmı arasında onu merak ediyorum birde 1.6 stylance satılıp 1.4 alinirmi bu mantiklimidir bunu öğrenmek istiyorum o yüzden actım konuyu..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.