1.4 tsi vs 1.6 tdi roll

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan matu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum niye üstüne alındın anlamadım ama ben onu 1.4 TSI için demiştim, benim motorla 1.4le roll yapmam ne kadar anlamsız ise senin 105 bg lik TDI la 1.4 e kafa tutmanda o kadar komik😉
ayrıca 1.6 8v motor senin sandığın kadar anlamsız olsa VW üretim bandından indirirdi FSI lara yaptığı gibi ona anlamsız demiyelimde LPG ye yönelik ve Ekonomik diyelim hemde senin tahmin edemiyeceğin kadar 😱key:
ben 5 ay leon 2007 modelde kullandım o motoru dalga gecilen fransız arabalarının 1.6 standart motorları ondan cok cok kaliteli forumda da dikkat ettim cok şikayetciler tek artısı gaza gelmesi bide senin 1.6 lpg 1.6 dizel kadar ekonomik olamaz 😱key:

bak ne diyorsun benim arabada yazılım var ilk yazdıgın da leona 3 boy fark attım ama benim arabamda yazılım var deseydin kimsenin aklıda karısmazdı 🙂

yanı sonucta aynı beygır guc var benım aracımdada ben o gucle leona 3 boy attım. 1.4tsi dan 3 4 boy yedım ömerın arabasydı bızzat kendısı yazar zaten 🙂

olum ben yazılımsız halımle sana kac boy atmıstım hatırlamıyorum 🙂 ayrıca ısmaılın jantları agır yurumuyoru arabası.. sen onla bundan sonra karsılasma ıcınden gecer😀

bundan sonra ben onun anca yanında otururm knka 😀 sayemde aldı ama o arabayı o 😀

1.4 tsi aem dryflow filtre 1.6 tdi orjinal. mehmethakan kardeşim beni geçeceğini söylüyor hatta yanımda siz ne diyorsunuz 😀
ergün koş gel kardeşim leonu gectim ibiza kafa tutuyor en iyisi ben yakayım bu arabayı 😀😀

neydi yeni cıkan arabası mii di galiba yarın oda gelse bana kafa tutacak 😀😀

burda 1.6 tdi alay konusu eden zaten kendın oldu böyle bır kafa tutmakla 1.4tsi la 1.6 tdi yurumesı bıle komık olur🙂 eger cok guvenıosanız cıkın gıdıp bı vıdeo cekınde gorelım 🙂

1,4 tsi leon da kullandım 1,6 tdi leonda bana tsi daha seri gibi geldi bana kalırsa öyle bir denemede tsi ayıklar...

1. 1.2tsi ve 1.6tdi golf dsg denedik. 1.vitesim bittiginde kafa kafaya 2ye attigimda ve 2yi bitirdigimde 2-3 boy fark oluyordu. Bu 1.6 dizelcileri anlamiyorum, benm kiyaslamama bok atmisinizda kusura bakmayin f30la aramizda 200 kilo fark var 24hp fazlasi var. E92lerle kafa kafaya hatta 200e kadar onde surukluyorum. Youtubeu acin ve e92lerin 100-200unu olcun bide benm 100-200umu olcun. Sonra f30un 100-150 hizlanmasina bakin saniye saniye ayni. 150den sonrasini acmaya basliyor. 1.4tsila kilolar ayni hatta siz daha agirsiniz. 20hp eksiginiz var. Dizelsiniz devir ceviremiyorsunuz. Siz deneyin videoyu atin. 200e kadar olan farki gorun. Sonra bn f30la olan videomu koyarim aradaki farka bakarsiniz. F30un avantaji 8 ileri olmasi. Millete bok atarken iyi dusunun. Benim arkadasimda da yazilimli cordoba var. İcine bindiginde ucuyo gibi geliyo ama 1.2 tsia geciliyordu. 1.6tdi golfu de geciyordu. Dizelciler arabalarini iyice ucak yapmis. Muratcanda bana diyodu seni gecerim diye. Once gidin 1.2 tsi i gecin. 18jantliydi ayrica ben denedigimde golfle. Golftede 15 jant kapagi vardi. Teknik verilere bakmicaksoniz orda. Acicaksiniz videolarda sure tutcaksnz. 3assa 5 yukari cikar. Yine soyluyorum bosa benzin israfi. Neyin sidigini yaristiriyosunuz anlamadm, gelms bnm kiyaslamama bok atiyosunz

Ayrica ben golfu aldiktan sonra Omer kendi dedi geciim bi seni deniyelim diye. Kiyaslama benden cikmadi. Bilip bilmeden de konusmayin.!

1. 1.2tsi ve 1.6tdi golf dsg denedik. 1.vitesim bittiginde kafa kafaya 2ye attigimda ve 2yi bitirdigimde 2-3 boy fark oluyordu. Bu 1.6 dizelcileri anlamiyorum, benm kiyaslamama bok atmisinizda kusura bakmayin f30la aramizda 200 kilo fark var 24hp fazlasi var. E92lerle kafa kafaya hatta 200e kadar onde surukluyorum. Youtubeu acin ve e92lerin 100-200unu olcun bide benm 100-200umu olcun. Sonra f30un 100-150 hizlanmasina bakin saniye saniye ayni. 150den sonrasini acmaya basliyor. 1.4tsila kilolar ayni hatta siz daha agirsiniz. 20hp eksiginiz var. Dizelsiniz devir ceviremiyorsunuz. Siz deneyin videoyu atin. 200e kadar olan farki gorun. Sonra bn f30la olan videomu koyarim aradaki farka bakarsiniz. F30un avantaji 8 ileri olmasi. Millete bok atarken iyi dusunun. Benim arkadasimda da yazilimli cordoba var. İcine bindiginde ucuyo gibi geliyo ama 1.2 tsia geciliyordu. 1.6tdi golfu de geciyordu. Dizelciler arabalarini iyice ucak yapmis. Muratcanda bana diyodu seni gecerim diye. Once gidin 1.2 tsi i gecin. 18jantliydi ayrica ben denedigimde golfle. Golftede 15 jant kapagi vardi. Teknik verilere bakmicaksoniz orda. Acicaksiniz videolarda sure tutcaksnz. 3assa 5 yukari cikar. Yine soyluyorum bosa benzin israfi. Neyin sidigini yaristiriyosunuz anlamadm, gelms bnm kiyaslamama bok atiyosunz

Haklısın.Ben bu sitede bazı şeyleri anlayamıyorum herkez birşeyler peşinde atıyorum dizelciler diye bir grup var veya leona toz kondurmayanlar diye ne dersen de sanki idda ediyormuşuz veya eziyormuş arabaları gibi düşünüyorlar,laf kondurmuyorlar yeride geliyor dalga geçiyorlar o yüzden ben elimden geldiğince yorum yazarken dikkat etmeye başladım ve at gözlüğü takan arkadaşlarımlada tartışmaya girmemeye özen gösterip,yorum atmıyorum abii..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt