Şemun aslında stage2 hp aralığı 215-230 aralığında, çok da aman aman bir stage değil stage1e göre, bir de daha çok 98 oktan için yapılmış bir stage.. roccoyla farkımız bende stage 2 vardı onda stage1 ama bende filtre yoktu, bir de dediğim gibi bujiler bitikmiş, ayrıca ben 2 kişiydim rocco tekti.. ama ne olursa olsun o arabanın en fazla önüne çıkabilirdim gibi düşünüyorum.. ama dsg roccodan kesin daha iyi gider o da 7 vites olacağı için.. Telefonları var, hatta bir de rx8 geldi onla da denedik, bi hsonu organizasyon yapar çağırırız onları da🙂Simdi senin arac stage 2 intercooler filtre ve egsozla o roccoyu ayitmasi herekmiyormu hem hafifsin hemde hp olarak avanyajin yokmu
methanolu sımdı de takarsın abı turbo degısmeye gerek yok ama yenıden ayar yapılması lazım,ayarsız methanolun hıc b yararı yok
Ab yeri gelmisken stage 2 ye 95 oktan koyuldugunda guc kaybimi yaratiyo
methanolle ayar yapılcak meth bıttıgınde zaten controller var uyarı verıyor meth bıttı dıye araba otomatıkman vuruntu sensorunden kısıyor arabayı.yada bıtmeden sureklı meth ı doldurcaksın.ama konu revonun yenı ayar yapıp yapamıcagı konusu.sadece meth kullansan ayarsın 1 puan araba zengınlesıyor zaten.tecrubeyle sabıttır.egt dusurursun meth ıle ama ne kadar fark ettırır muallak gıdıo 600 doları egt dusurmek ıcın takmak cok gereksız.
benım merakım revolu b cok leon cupra var ve cogunda meth var madem yazılım yok ellerınde methli, o zaman neden arabada meth var🙂 meth ıcın ayar yapılmadıgı taktırde araba zaten daha zengın calısmaya baslıyor bu da arabayı gerıletır olan en ıyı ayardan daha zengın gıtmek
benım merakım revolu b cok leon cupra var ve cogunda meth var madem yazılım yok ellerınde methli, o zaman neden arabada meth var🙂 meth ıcın ayar yapılmadıgı taktırde araba zaten daha zengın calısmaya baslıyor bu da arabayı gerıletır olan en ıyı ayardan daha zengın gıtmek