1.4 TSI Leon 275 hp olabilirmi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dsg konusunu şöyle demiş olabilir,yazılım yapıldığı zaman dsg nin torku düşük tutuluyor sanırım onu kastetmiş

Başlık eğlence olmuş😀

Bisiklet arkasına takılan iki tekere baya güldüm😀 Teşekkürler Hako..

powershop yamanla konuştum ben, dsglerde yazılım yapınca torku daha düşük kalıyormuş manuele göre.. bir de safanın anlatmaya çalıştığı dezavantaj şu; hernekadar dsg çok hızlı vites atsa da arabalar güçlü olduğu için 7 vites 6 vitese göre dezavantajlı kalıyor.. o roccoyla 2. veya 3.viteste roll yaparken bnm araba 4.vitesin sonuna kadar bir kaput boyu öne çıkıyor ama benim araba 5.vitese atarken adam tam devri yakalamış oluyor ve farkı kapatıp o bir kaput öne çıkarıyor sonra o 5e atarken tam denk geliyoruz ve birebir kafa kafaya gidiyoruz.. yani dsgnin hızlı vites atma avantajı 7 vites olmasının dezavantajıyla dengeleniyor diyelim.. ama şu da var, meteyle o gün tanıştım ve cidden metenin araba şimdie kadar bnm denk geldiğim en iyi roccoydu..

iddalı roccoları cupraları bocanegraları subway e beklerız🙂

powershop yamanla konuştum ben, dsglerde yazılım yapınca torku daha düşük kalıyormuş manuele göre.. bir de safanın anlatmaya çalıştığı dezavantaj şu; hernekadar dsg çok hızlı vites atsa da arabalar güçlü olduğu için 7 vites 6 vitese göre dezavantajlı kalıyor.. o roccoyla 2. veya 3.viteste roll yaparken bnm araba 4.vitesin sonuna kadar bir kaput boyu öne çıkıyor ama benim araba 5.vitese atarken adam tam devri yakalamış oluyor ve farkı kapatıp o bir kaput öne çıkarıyor sonra o 5e atarken tam denk geliyoruz ve birebir kafa kafaya gidiyoruz.. yani dsgnin hızlı vites atma avantajı 7 vites olmasının dezavantajıyla dengeleniyor diyelim.. ama şu da var, meteyle o gün tanıştım ve cidden metenin araba şimdie kadar bnm denk geldiğim en iyi roccoydu..

Simdi senin arac stage 2 intercooler filtre ve egsozla o roccoyu ayitmasi herekmiyormu hem hafifsin hemde hp olarak avanyajin yokmu

iddalı roccoları cupraları bocanegraları subway e beklerız🙂
bu hafta eşimin kuzeni geliyor onları ekip gemeye çalışırım olursa ama haftaya kesin oradayım🙂
bu seferde geçilirsem turbo değişip methanol fln basıcam arabaya🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt