KESİNLİKLE TDI 🙂pekı arkadaslar ben ayda ortalama 1500 km yapıyorum bu dızele gecmemı gerektırmez dımı?
hayır..
Arkadaşlar ben Çankırıdan yola cıktım . Ankara geldim , bir gün sonra tekrar yola cıktım Antalya'ya (Göynük ) gittim. Bu aradaki mesafe TOPLAM 780 KM yaptım. Afyonkarahisarda benzin lambası yandı, Cumhuriyet Tesislerinde depoyu doldurdum Antalya / Göynük Queen Elizabeth Otel geldiğimde yarı depo benzin vardı siz hesaplayın .....🙂
kardeş o tarafları bilmediğimiz için gittiğin yol ve aldığım benzin tl olarak yazarsanbizim için daha ii olur
70'le sabit gidince 10 kuruş falan yakıyo galiba araç?Benim aslan kmde 🙂 0.400 kruş yakıyor 190 - 220 arası tabi 🙂🙂🙂🙂😱
Arkadaşlar ben Çankırıdan yola cıktım . Ankara geldim , bir gün sonra tekrar yola cıktım Antalya'ya (Göynük ) gittim. Bu aradaki mesafe TOPLAM 780 KM yaptım. Afyonkarahisarda benzin lambası yandı, Cumhuriyet Tesislerinde depoyu doldurdum Antalya / Göynük Queen Elizabeth Otel geldiğimde yarı depo benzin vardı siz hesaplayın .....🙂
Klima açıkken yüksek devir çevirmek klima kompresörünün ömrü açısından zararlı bişey. Bence yüksek devir çevireceğiniz zaman klimayı kullanmayın 🙂150 yi geçmem ama düşük viteslerde 4500-5000 devirde bazen 5500-6000 klimalı kullanıyorum..şehir içi 600 km civarı yapıyor ama 600 ü geçmiyor ..araç 2004 1.6. 16v leon