patrıot
Kayıtlı Üye
senın aracla caddy nıye bır tutuyorsun caddy tamamen tıcarı hızmete gore tsarlanmıs bır arac senın aracın gıbı degıl her ıkı aracın gucu aynı olsada sanzuman+aerodınamık farklar var bunları yabana atmayın bırde yuksek hızlara cıkabılmek ıcın aerodınamık yapı cok onemlı ısteyen arastırıp ogrenebılırkardeşim caddy ye vallahi bişey diyemem ama benim arabanın stok gidişine Kıvanç şahit 1.4tsı ların birçoğunu yolda bıraktım buna birçok arkadaş şahit oldu dürüstlüğüme inanıyosan problem yok ben istemezmiyim kardeşim yürüsün önden dörtlüleri yaksın ama bilemem caddy için bişey diyemem ama leon için iddaalıyım üstünde biide sportup 17ler varken çok iyi yürüyodu bide sende orantısız lastik var şuan 215-45-18 bidefa lastikten kaybediyosun kardeşim ama sonuç ne olur bilemem orjinal jantlarla ancak diyorum ben bu benim düşüncem yürü de kimseyi merakta bırakma kaybedecek bişey yok....😱key: madara olacakta bişey yok... sonuçta aynı klasman motorlar değil biri tork canavarı biri küçük hacimli hp yönünden üstün bi araç biri çok yüksek biri çok alçak bu yüzden bende bu konuda çekimserim ama denemeden çok iddalı olmamak lazım ummadık taŞ baş yarar....