Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
beniim arabada 7.1 ortalamaya sahip üstelik 1.4 180 bg cupra almak isteyenlere duyrulur
şehir içi ama nasıl bi şehir içi trafiği..
İlk yarıda 500km yapıyorsan ikinci yarıda 300 yapıyorsun Hemen düşüyor ibre çünkü
bosuna yol bılgısayarına flan bakıp kafa karıstırmayın.Fulleyın gezıp dolasın gırın benzıncıye kac lıtre alyosa ordan hesaplayın ortalamayı asıl hesap kıtap o dur
Sen Tüketim/performans oranına bak: tüketim rekorum 5.8Lt/100km (site üyelerinden şahit vardır) 275hp, 408Nm
)
maşallah de =D ben çok yakmasın diye bmw 1.16i almıştım sonradan farkettim ki 1.20i daha az yakıyormuş ve daha performanslı =)
Sen Tüketim/performans oranına bak: tüketim rekorum 5.8Lt/100km (site üyelerinden şahit vardır) 275hp, 408Nm
Ankaranın şehir içi=istanbulun şehir dışı.