Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçmiş olsun 2 nizede araçlarınız dsg miydi? çünkü 2 nizinde aracı leon ibizada güncelleme yüzünden sorun çıkartan araba görmedim duymadım dsg güncellemesinde sıkıntılar vardı
geçmiş olsun 2 nizede araçlarınız dsg miydi? çünkü 2 nizinde aracı leon ibizada güncelleme yüzünden sorun çıkartan araba görmedim duymadım dsg güncellemesinde sıkıntılar vardı
Hayir benim leon duz vites.Bilgisayara baglayio bir kac surus testi yaptilar araba hic gitmiyordu arkamdan kamyon fln gelmesin diye dua ettim yolun ortadinda kaldim yokus yukari sonra benzini nerden aldiniz dediler benzin yerine mazotmu aldiniz dediler.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.