1.2 TSI, 1.6TDI Chip..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Floydian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her modifikasyon başarılı olmayabilir ancak hiç bir modifikasyon anlamsız değildir (Yazın bunu bi yere 😀) , Aynen devam gençlik 😉

Her modifikasyon başarılı olmayabilir ancak hiç bir modifikasyon anlamsız değildir (Yazın bunu bi yere 😀) , Aynen devam gençlik 😉

ahahah yazıorum bunu....

ama ne olursa olsun ben karşıyım chip e özgür madem chip yapıcan nie 1.6 tdi aldın cupradan sonra hergün chip yap seni gene kesmez kardeşim 😀

Ben yaptiricam valla ams uzakdayim ilk yapan yapsin nasi oluyo bi gorelim sora ne gerekiyosa yaparim 😀

Yazılım mıncıklatmada, kazanç beygir oranları yaklaşık %30-35 değerleri olarak yerleşti ama 8 supab 1.2 tsi da bu yüzdeler ok ciddi artışa denk düşecektir.

16 supab değil miydi?

Barbaros abi gayetde DSG li arabalara dyno ölçümü yapıyor, benim aracımda DSG.. 🙂

Barbaros DSG7'li araçlar için torku sabit tutup gücü arttırıyor. Yani DSG ile ilgili sorun yok.

ahahah yazıorum bunu....

ama ne olursa olsun ben karşıyım chip e özgür madem chip yapıcan nie 1.6 tdi aldın cupradan sonra hergün chip yap seni gene kesmez kardeşim 😀

cupra alıyodm yıne ama olmadı 😀 hatta dizel fr olsun dedim onda da ekstraları coktu ne biliyim aldık ıste 😀
ya zaten bana 140hp 300 tork yeter 😀

cupra alıyodm yıne ama olmadı 😀 hatta dizel fr olsun dedim onda da ekstraları coktu ne biliyim aldık ıste 😀
ya zaten bana 140hp 300 tork yeter 😀
aynen kardeşim daha ii sini alanakadar en iisi bu onun için 105 den ii dir deyp yaptırmak😀😀😀

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt