Bi denk gelemedik be kardeşim...en.kisa zamanda bekliyorum buluşmalara..🙁 artvınde bulunmamdan dolayı katılamayacagım...şimdiden ıyı sohbetler arkdaslar
Abi buyur gel kokoreç icin gel bizim icin gel 🙂 🙂 🙂kokoreç aklımı başımdan alan tek yiyecek 🙂 ankaranın ayazında evde kös kös oturulur mu yaaa az hareket lazım 🙂
Aleykum selam...ankaradan da ulu abi..sag olasin...ankaradaki tüm dostlarımıza selamlar sevgiler, inşallah yakın zamanda görüşeceğiz
ankaraya bi tayin alabiilsem ahhh 🙁 ama gonulden ınanıyorum Ankaraya temellı geldıgımde guzel organızasyonlarımız olucak onderlıgınde kardesım...Bi denk gelemedik be kardeşim...en.kisa zamanda bekliyorum buluşmalara..
Ins kardeşim ins...siz dostlarımiz desteği ile herseyi yaparız...ankaraya bi tayin alabiilsem ahhh 🙁 ama gonulden ınanıyorum Ankaraya temellı geldıgımde guzel organızasyonlarımız olucak onderlıgınde kardesım...
Aleykum selam muhammed abi....bursaya selam olsun bizdende...Gönülden yaninizdayim ankara ailesi tüm dostlarımıza bursadan selamlar
16cdf48