0 - 60.000 km arası Leon aranıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LEONISM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence serbay abinin arac olabilir aracına düşkünlüğünü biliyoruz 🙂 Kendisinide bizzat tanıyoruz yakısıklı aracı gibi 🙂

aracı bilmiyorum ama spoiler hariç beğenmedim 🙂 jantlar egsozlar falan olmamış bence

bu arada sahibinden bir arkadaş bana füme bi legacy ile takas teklif etti.senin arkadaşın mı acaba ?

Evet evet ta kendisi bu ay mesaj rekoru kırck heralde 😀 , benimde zaten pek beğendiğim söylenemez ancak onun legacy'nin benzininden baya bi ağzı yandı , bi an önce elinden çıkarmak istiyo

Evet evet ta kendisi bu ay mesaj rekoru kırck heralde 😀 , benimde zaten pek beğendiğim söylenemez ancak onun legacy'nin benzininden baya bi ağzı yandı , bi an önce elinden çıkarmak istiyo

hmm resimlerini mail attı bana aracın,ben de araştırayım biraz legacyleri bilmiyorum dedim..eğer öyleyse vazgeçelim 🙂🙂

Şöyle söyliyim , inanılmaz konforlu bir araç , süspansiyonlar falan bi passattan bmw den kat kat iyi ve yumuşak , Ama ortalama 12-15 litre tüketince soğuyo insan ister istemez. Bunu alan adam tüp takacak başka çaresi yok 🙂

Şöyle söyliyim , inanılmaz konforlu bir araç , süspansiyonlar falan bi passattan bmw den kat kat iyi ve yumuşak , Ama ortalama 12-15 litre tüketince soğuyo insan ister istemez. Bunu alan adam tüp takacak başka çaresi yok 🙂

benimkinden az yakmıyormuş 🙂 tüp işine de girmek hiç istemem açıkçası 🙂

Konuyla alakasız olacak ama şu önceki sayfadaki linklerdeki araçların spoylerlerini nerden bulabilirim kaçadır vs😀

benimkinden az yakmıyormuş 🙂 tüp işine de girmek hiç istemem açıkçası 🙂
o'da seninle aynı fikirde 🙂

bu arkadaş ender sanırım 😀😀😀
Ta kendisi 😀

Konuyla alakasız olacak ama şu önceki sayfadaki linklerdeki araçların spoylerlerini nerden bulabilirim kaçadır vs😀
konuyu saptrmak gibi olmasın da bende merak ettim

Aerodinamik kit'in spoileri' ı diye biliyorum , Fiberini hiç görmedim , servisten temin ediliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,142Konu
763,881Mesajlar
21,918Kullanıcılar
SafakcomlekSon üye
Geri
Üst Alt