0,59 promil alkolden Ehliyetimi Aldılar 6 ay :(:(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan orkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

orkun

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz pazar günü yazlıktan dönüşte jandarma çevirme yapıyordu bende 4-5 duble rakı içmiştim yola çıktım bi üfletti 🙂 50'si senin 51'i benim dedi tamam dedim 🙂 0,59 çıktı ehliyet gitti 🙂 😕😕😕

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz pazar günü yazlıktan dönüşte jandarma çevirme yapıyordu bende 4-5 duble rakı içmiştim yola çıktım bi üfletti 🙂 50'si senin 51'i benim dedi tamam dedim 🙂 0,59 çıktı ehliyet gitti 🙂 😕😕😕

Geçmiş Olsun, adama koyar ama yha 59 promille ehliyet vermek, keşke üflemeden önce bi izin isteyip suyla ağzını çalkalasaydın.. Aynı şey benim başıma geldi 3 şişe biraya veriyodum ehliyeti, öğretmen olduğumu ve karsa gideceğimi bu yüzden 2-3 tane içtiğimi söyleyince arabada su varmı dedi hacı baba, bende var dedim git ağzını çalkala gel dedi 57 olan promil 49 çıktı yırttık allah razı olsun o polisten.. Ama senin adına üzüldüm hakikaten ehliyeti bırakacak bi promil değeri değil o 🙁

geçmiş olsun ama içip kullanıyorsak cezasınada katlanacağız

• Beğen
Reaksiyonlar: H_G
Geçmiş olsun kardeşim ama haketmişsin kusura bakma,alkol alıp aracın başına geçiyorsan bunu düşünmen gerekirdi önceden...🙁

hata yapmışsın bedelinide ödemişsin dahada kötüsü olabilirdi...

• Beğen
Reaksiyonlar: H_G
Geçmiş olsun tam nerede çevirdiler seni Tekirdağ'da oluyorum genelde şöle bişey söyleyeyim 0.53 ile kaptırdım ben 35cl şarap 3 bira...🙂

39,155Konu
763,916Mesajlar
21,956Kullanıcılar
blackserpentSon üye
Geri
Üst Alt