Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Gaz tepkısı konusuna da sunu soylım,yazılım ustunden gaz tepkısının zamanı ayarlanaılıyor bu yuzden sprınt booster flan gıbı ıvır zıvır malların pesınde kosmanıza gerek yok
Gaz tepkısı konusuna da sunu soylım,yazılım ustunden gaz tepkısının zamanı ayarlanaılıyor bu yuzden sprınt booster flan gıbı ıvır zıvır malların pesınde kosmanıza gerek yok
Varol dereceli eksantrik mili ile bayağı iddialı bg alanlar olmuştu tabii abartmıyorlarsa.Hatırladığım kadarı ile yakıt bile artmadı demişti trabzonlu bir arkadaştı.İstersen bir araştır derim.
sadece egzantrıklerı 1.6 16V ın 600 euroydu gecen sene ben arastırdıgımda bunun yanında acısını ayarlayabılmek ıcın ayarlı egzantrık kasnagı da alman gerekıyor 150-200 euro gıbı b fıyatı var onunda bunun yanında montaja da 500-600 lıra vercegını dusunursek ve ustune de yenı yazılım yapcagın ıcın sana masrafı 2500-3000 lıra arası bsey olcak.e bunları yaptıgında egsoz sıstemını ılk bahsettıgım sekılde sessız sedasız kullanamıcaksın ordada degısıklık yapmak zorunda kalcaksın.Enjektorlerının yeterlı olmaması durumunda onları da CC sı daha buyuk olanlarla degıstırceksın buna baglı olarak Fpr degıstırmen gerekıcek.Bunların hepsı ek malıyetler.Ben kendı arabamı chıp-egsoz-fıltreden oteye tasımak ıstedıgımde bunları hesaba katarak ıse gırıscektım ama kısmet olmamıstı satmak zorunda kaldım.Benım onerım ılk olarak bahsettıgım sekılde b egsoz sıstemı yapmak ve custom guzel b fıltre sıstemı ve yazılımla desteklemek.