GÖKHAN ŞİMŞEK
Kayıtlı Üye
ya şu xenonlara hastayım ama ya farım su almaya başlarsa
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ya şu xenonlara hastayım ama ya farım su almaya başlarsa
Kaan kötü haberlerim var. Sizin bahsetmiş olduğunuz far oem üstad. Orjinalinin fiyatı adet bazında 940,65 TL kdv dahil fiyatı maalesef.
Mert abi sıra mercekeli farlarda mı acaba senin masanın arkasına koyarsın stopların yanına.. :
Walla ben al derim her ne kadar göz alsa da benim camlar filmli dikiz aynada karartma var (pek bi etkilemiyo beni arkadaki aracın farı )Özellikle geceleri karanlık bir yolda normal ampül ile xenon arasındaki o inanılmaz farkı sen de hissediceksin
Gökhan hala xenon almadıysan aman uzak dur, kısa far çizgisi hayal olup uçuyor milletin gözünü alıyorsun. Xenona vereceğin paraya git menkul kıymetlere ..... firmasına yatır çok iyi performans gösteriyor kazandığını lastiklere yatırırsın. Ben bu hafta başı yüklendim ve şu anda 4 gün %10 üzerine koydu bile. Uzak dur abicim, eminim herkes al diyecektir ama kullanmama rağmen alma derim.