mertcelik3576
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 5 gün önce 2014 model caddy aracımı 251 bin tl ye sahibindende satışa çıkardım.2 gün önce biri aradı ve 245 e anlaştık bana kendisi 500 tl kapora gönderip aracın ilanını kaldırdım.Telaş içersinde vw bayisine gittim yeni caddy için.Gitmez olaydım,başımdan kaynar sular döküldü;bana haziran ayına kadar araç gelmeyeceğini gelse bile ayda 2 araç gelebileceğini ve size sıranın gelmeyeceğini söyledi.Bunu duyunca biran telaş oldum, iş gereği 8 ay ticari araç olmadan yapamam 2. Aracım ateca mevcut ama onlada yük yükleyemem.Sahibindene baktım ,2. Şokumu yaşadım;istediğim cam tavanlı araç 450 bin tl ye satılıyor sahibindende , sıfırı vw de 350 bin tl..Acil bir telaşa kapılarak aracı sattığım adamdan özür diledim, birazda mahcup oldum karşıdaki için ve kaporasını geri gönderip aracımı satmaktan vazgeçtim.Çok üzücü bir durum dünde 15 bin tl zam geldi.Bir peugeot rifter almak geçti içimden ama içine hiç sinmedi sanırım en güzel mart nisan ayına kadar bu şekilde gitmek 2. Ellerin fiyatı artacakmış zaten .Bu fahişliğin önüne geçilmesi lazım acilen.Ateca bile 25 bin km de 540 a satıyorlar ,600 bile var.İnsanlar zor durumda cidden ,yazık..
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.