Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Gizli özellik vagcom işi yapan garajlar var hocam. Onlara sorarsanız size parça kodlarını bulurlar montajını da yapabilirler.Ben yurtdışından çıkma getirmeyi planlıyorum.Fakat uyumluluk için parça değişim konusu kafamı karıştırıyor.Bunu yapan iyi bir usta bulmak biraz zor olabilir.Acaba forumdan daha önce böyle bir dönüşüm yapan oldu mu ?
teşekkür ediyorum yarın bir uğrayıp soracağım.Gizli özellik vagcom işi yapan garajlar var hocam. Onlara sorarsanız size parça kodlarını bulurlar montajını da yapabilirler.
Sizin araçta farlar + beyinler + high gateway + yükseklik ayarı sensörü gerekir diye tahmin ediyorum. En net bilgiyi o arkadaşlardan alabilirsiniz.
bir fiyat alabildin mi? bende dönüstürmeyi planlıyorumteşekkür ediyorum yarın bir uğrayıp soracağım.