Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Aile böyle birşey...Öncelikle merhaba
Bir kaç gündür uğraştığımız hatta sonrasında bir kaçımızın hasta bile olduğu çalışmalarımızı sizlere sunmak istedim.Benim gibi bu iş için can atan sizlere yardımcı olabiliceğimi düşünüyorum Hep hayalini kurduğum az biraz hep modifiye tutkunu olduğumu hissederdim de bu kadar abartı derece de olduğundan benimde haberim yoktu açıkcası İnsanın yaptıkça yapası geliyor sürekli bir şeyler Bulduğumuz her köşe başı,garaj,otoparka girip emek harcayan bütün herkese teşekkürü bir borç bilirim. ''iyi ki varsınız,iyi ki bu gruba ,topluluğa üyeyim''
@Scw_Trakya
Öncelikle 11 Kasım 2016
Birbirimize ilk kavuştuğumuz zaman ( Emekli aile babası arabası olarak aldığım daha ilk zaman dedim kendime bir şeyler değişmeli diye )
Ekli dosyayı görüntüle 14617 Ekli dosyayı görüntüle 14618
21 Aralik SCW Ailesine katıldığım ''Milat ve sonrası''
Ekli dosyayı görüntüle 14619 Ekli dosyayı görüntüle 14620
YM Kardeşliği @İlkerfr682
İlk önce tabiki popomuz açıkta kalmamalıydı örtmeliydik,spoiler gerekti
Ekli dosyayı görüntüle 14621 Ekli dosyayı görüntüle 14622
Sonrasında ise emekli aile arabası jantlarından kurtulmak gerekti. Maddiyat da biraz engel olduğundan başka bir çözüm yolu bulmamız gerektiğini biliyorduk Neyseki çözümü çok basitti hemen işe koyulduk
PLASTİ DİP ( Tanesi 40 TL )
Yeni nesil,kolay uygulanabilen ve çıkarılabilir sıvı plastik kaplama.
Kaplama,koruma,yalıtım ve renk değişimini kökünden değiştiren,geniş seçenekli renk kartelasına sahip,düşük maaliyetli,kullanıcı dostu yeni nesil bir sıvı plastik kaplama ürünüdür.Uygulanan jantlar Su ve kir tutmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 14623
Havada durdu şahitleri var
Ekli dosyayı görüntüle 14624 Ekli dosyayı görüntüle 14625
Tabi kaliperi de aradan çıkarmak gerekti
Ekli dosyayı görüntüle 14626 Ekli dosyayı görüntüle 14627
Şişt sessiz olun Gökhan Kadıoğlu Başkan uyuyordu kalktı,uykusunu aldı ve çalışıyordu
Ekli dosyayı görüntüle 14628
E tabi popo kısmıyla daha iş bitmemişti Plasti Dip yine devrede
Ekli dosyayı görüntüle 14629 Ekli dosyayı görüntüle 14630
Ve Canavar'ın ''ŞİMDİLİK'' son halleri
Ekli dosyayı görüntüle 14631 Ekli dosyayı görüntüle 14632 Ekli dosyayı görüntüle 14633
Umarım açıklayıcı olmuştur paylaşımlarım düşünen arkadaşlar için
Sırada difizör ve ön taraflara bir kac işlem kaldi onlarıda uygun zaman bulduğumuzda yapmaya devam edicez.
En önemli konuyu en sona bıraktım assolist tayfa
Emekleri geçen sanki kendi arabalarıymış gibi uğrasıp didinen bu güzel insanlara @AdeM59 @İlkerfr682 @Ghngkn @umut yilmaz ve nicklerini bulamadığım Taxi Driver Oktay Topal & Gökhan Kadıoğlu'na teşekkürlerimi bir borç bilirim
Sizlerinde düşünceleri önemlidir benim için başka yapılabilecek uygulamalar için önerilerinizi,yardımlarınızı bekliyorum muhakkak
Öncelikle merhaba
Bir kaç gündür uğraştığımız hatta sonrasında bir kaçımızın hasta bile olduğu çalışmalarımızı sizlere sunmak istedim.Benim gibi bu iş için can atan sizlere yardımcı olabiliceğimi düşünüyorum Hep hayalini kurduğum az biraz hep modifiye tutkunu olduğumu hissederdim de bu kadar abartı derece de olduğundan benimde haberim yoktu açıkcası İnsanın yaptıkça yapası geliyor sürekli bir şeyler Bulduğumuz her köşe başı,garaj,otoparka girip emek harcayan bütün herkese teşekkürü bir borç bilirim. ''iyi ki varsınız,iyi ki bu gruba ,topluluğa üyeyim''
@Scw_Trakya
Öncelikle 11 Kasım 2016
Birbirimize ilk kavuştuğumuz zaman ( Emekli aile babası arabası olarak aldığım daha ilk zaman dedim kendime bir şeyler değişmeli diye )
Ekli dosyayı görüntüle 14617 Ekli dosyayı görüntüle 14618
21 Aralik SCW Ailesine katıldığım ''Milat ve sonrası''
Ekli dosyayı görüntüle 14619 Ekli dosyayı görüntüle 14620
YM Kardeşliği @İlkerfr682
İlk önce tabiki popomuz açıkta kalmamalıydı örtmeliydik,spoiler gerekti
Ekli dosyayı görüntüle 14621 Ekli dosyayı görüntüle 14622
Sonrasında ise emekli aile arabası jantlarından kurtulmak gerekti. Maddiyat da biraz engel olduğundan başka bir çözüm yolu bulmamız gerektiğini biliyorduk Neyseki çözümü çok basitti hemen işe koyulduk
PLASTİ DİP ( Tanesi 40 TL )
Yeni nesil,kolay uygulanabilen ve çıkarılabilir sıvı plastik kaplama.
Kaplama,koruma,yalıtım ve renk değişimini kökünden değiştiren,geniş seçenekli renk kartelasına sahip,düşük maaliyetli,kullanıcı dostu yeni nesil bir sıvı plastik kaplama ürünüdür.Uygulanan jantlar Su ve kir tutmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 14623
Havada durdu şahitleri var
Ekli dosyayı görüntüle 14624 Ekli dosyayı görüntüle 14625
Tabi kaliperi de aradan çıkarmak gerekti
Ekli dosyayı görüntüle 14626 Ekli dosyayı görüntüle 14627
Şişt sessiz olun Gökhan Kadıoğlu Başkan uyuyordu kalktı,uykusunu aldı ve çalışıyordu
Ekli dosyayı görüntüle 14628
E tabi popo kısmıyla daha iş bitmemişti Plasti Dip yine devrede
Ekli dosyayı görüntüle 14629 Ekli dosyayı görüntüle 14630
Ve Canavar'ın ''ŞİMDİLİK'' son halleri
Ekli dosyayı görüntüle 14631 Ekli dosyayı görüntüle 14632 Ekli dosyayı görüntüle 14633
Umarım açıklayıcı olmuştur paylaşımlarım düşünen arkadaşlar için
Sırada difizör ve ön taraflara bir kac işlem kaldi onlarıda uygun zaman bulduğumuzda yapmaya devam edicez.
En önemli konuyu en sona bıraktım assolist tayfa
Emekleri geçen sanki kendi arabalarıymış gibi uğrasıp didinen bu güzel insanlara @AdeM59 @İlkerfr682 @Ghngkn @umut yilmaz ve nicklerini bulamadığım Taxi Driver Oktay Topal & Gökhan Kadıoğlu'na teşekkürlerimi bir borç bilirim
Sizlerinde düşünceleri önemlidir benim için başka yapılabilecek uygulamalar için önerilerinizi,yardımlarınızı bekliyorum muhakkak
Aile böyle birşey...
Şiir gibi yazmışsın berk.
Duygulandım...
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Acıklayıcı ve güzel olmuşş kazasız belasız kullanman ümidiyle
Bu mesaj iPhone cihazımdan SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.