kirlisakal
Kayıtlı Üye
tekrardan merhaba gönül dostları...
uzun süredir foruma gelip gidemiyorum.ara ara yardımcı olmaya çalışıyorum yalnız işlerim cok yoğun haliyle şantıyecı olunca...
malum tr dışındayım..schengen vizayla dolanıyorum ora bura derken.hadi bu hafta da üsküp sonrası gölün kenarı ohrid yapalım dedim.her ne kadar tr den uzakta olsak gönlümüz turk bayrağı ve scwden yana...vatanın kıymetini bilin cunku en guzel memleket bizim,avrupa ayvayı yemiş...
yolculuk gayet başarılı ve hızlı gecti...detayları merak edenler için...
transit schgen visa olduktan sonra tüm avrupa ve balkan ulkeleri harcsız katıksız giriş cıkış yapabiliyorsunuz
yol boyunca makedonlarla hep turkce konustuk.kucuk istanbul mubarek
buyuk ıskender atıyla,anasının kucağında kucuk bebekliğin heykelleri falan
5 yıldızlı otelde kaldım geceliği 50 euro hamam sauna havuz herşey dahil
hayat ucuz.mazot en iyisi moraliniz bozulmasın 2.30
insanlar cok cana yakın
osmanlı ecdadımın kaleleri,şehitliği ziyaret gerçekleşti
yol otoban ücretli roket gibi gidersiniz cunku tr plakalı araçları polis bişi demiyor
turk turist kafilesi denk geldi maskot olduk herkes alkış tuttu turk bayrağını görünce ..turistlerin kamerasına yerleştik...çok duygulandım
hiç yabancılık çekmedim...
vs vs vs..resimler ara ara gelecek..bundan sonrakı durak kosova priştina+bosna hersek
UZAKLAR DA OLSAM GÖNLÜM TURKİYEDEN VE SCWDEN YANA..........görüşmek üzere
[doublepost=1471367266,1471367073][/doublepost]
uzun süredir foruma gelip gidemiyorum.ara ara yardımcı olmaya çalışıyorum yalnız işlerim cok yoğun haliyle şantıyecı olunca...
malum tr dışındayım..schengen vizayla dolanıyorum ora bura derken.hadi bu hafta da üsküp sonrası gölün kenarı ohrid yapalım dedim.her ne kadar tr den uzakta olsak gönlümüz turk bayrağı ve scwden yana...vatanın kıymetini bilin cunku en guzel memleket bizim,avrupa ayvayı yemiş...
yolculuk gayet başarılı ve hızlı gecti...detayları merak edenler için...
transit schgen visa olduktan sonra tüm avrupa ve balkan ulkeleri harcsız katıksız giriş cıkış yapabiliyorsunuz
yol boyunca makedonlarla hep turkce konustuk.kucuk istanbul mubarek
buyuk ıskender atıyla,anasının kucağında kucuk bebekliğin heykelleri falan
5 yıldızlı otelde kaldım geceliği 50 euro hamam sauna havuz herşey dahil
hayat ucuz.mazot en iyisi moraliniz bozulmasın 2.30
insanlar cok cana yakın
osmanlı ecdadımın kaleleri,şehitliği ziyaret gerçekleşti
yol otoban ücretli roket gibi gidersiniz cunku tr plakalı araçları polis bişi demiyor
turk turist kafilesi denk geldi maskot olduk herkes alkış tuttu turk bayrağını görünce ..turistlerin kamerasına yerleştik...çok duygulandım
hiç yabancılık çekmedim...
vs vs vs..resimler ara ara gelecek..bundan sonrakı durak kosova priştina+bosna hersek
UZAKLAR DA OLSAM GÖNLÜM TURKİYEDEN VE SCWDEN YANA..........görüşmek üzere
[doublepost=1471367266,1471367073][/doublepost]