Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
İşte aradığım cevap...M8 12 köşe torx ile sökülüyor. Ben sanayide bir kaportacıdan alıp kullanmıştım. Pek bulunan bir uç değil.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu bagaj kilidini açacağım m8 12 köşe torx u nereye sorsam bir türlü bulamıyorum. Var mı internette link verebilecek birisi ya da adını sanını bilen birisi. Bagaj bozuk dolanıyorum. Servise gidip o kadar para vermektense kendim 50-60 liraya bu işi çözmek istiyorum hem de uğraş olsun.M8 12 köşe torx ile sökülüyor. Ben sanayide bir kaportacıdan alıp kullanmıştım. Pek bulunan bir uç değil.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aşağıdakilere bakabilirsiniz.Bu bagaj kilidini açacağım m8 12 köşe torx u nereye sorsam bir türlü bulamıyorum. Var mı internette link verebilecek birisi ya da adını sanını bilen birisi. Bagaj bozuk dolanıyorum. Servise gidip o kadar para vermektense kendim 50-60 liraya bu işi çözmek istiyorum hem de uğraş olsun.
Arka kaplamayı söktüm bir tek bu bagaj kilidini sökmek kaldı.
Zahmet verdim teşekkür ederim.Aşağıdakilere bakabilirsiniz.
Rico 13 Parça XZN Torx Kaplamalı Otomotiv Bits Set 12 Köşe Orjinal Ürün Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Rico 13 Parça XZN Torx Kaplamalı Otomotiv Bits Set 12 Köşe Orjinal Ürün en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Rico 13 Parça XZN Torx Kaplamalı Otomotiv Bits Set 12 Köşe Orjinal Ürün incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Rico 13 Parça Xzn Torx Lokma Set Kaplamalı Otomotiv Bits Set 12 Köşe Orjinal Ürün Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rico 13 Parça Xzn Torx Lokma Set Kaplamalı Otomotiv Bits Set 12 Köşe Orjinal Ürün yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Retta 1/2 M8 Torx Lokma 12 Köşe Uzun W Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Retta 1/2 M8 Torx Lokma 12 Köşe Uzun W yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aşağıdakilere bakabilirsiniz.
Rico 13 Parça XZN Torx Kaplamalı Otomotiv Bits Set 12 Köşe Orjinal Ürün Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Rico 13 Parça XZN Torx Kaplamalı Otomotiv Bits Set 12 Köşe Orjinal Ürün en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Rico 13 Parça XZN Torx Kaplamalı Otomotiv Bits Set 12 Köşe Orjinal Ürün incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Rico 13 Parça Xzn Torx Lokma Set Kaplamalı Otomotiv Bits Set 12 Köşe Orjinal Ürün Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rico 13 Parça Xzn Torx Lokma Set Kaplamalı Otomotiv Bits Set 12 Köşe Orjinal Ürün yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Retta 1/2 M8 Torx Lokma 12 Köşe Uzun W Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Retta 1/2 M8 Torx Lokma 12 Köşe Uzun W yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Açıkçası o kadar detay bilgim yok. Sadece 12 köşeli M8 diye baktım. Ama uzun olandan bakarsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 22711
Bu işaretlediğim kısım çıkıp şarjlı vidalamaya takılıyor mu ?