Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Top Sport ve Oz Supertourismo 5Zigen

Dou uslubunu begenmiyorum

benle bot baglamıssın gibi konusuyosun..

benimle konusmadan buraya bu tarz bi yazı yazman buyuk dusuncesizlik.. işlerim yoğun olduğunda telefonlara bakmadığımı herkes bilir..Telefonun basına dondugumde bırak seni Annemi bile arıyamıyorum 40 cevapsızın içinden.. EFT işlemi hafta sonuna kalınca bugune bıraktım ama goruyorum ki bizim paramızın geceri kalmamıs oralarda..

Kalın sağlıcakla.. Herişte bi hayır vardır..
 
valal bot baglamaya gömlek iliklemeye gerek yok mehmet.. benle konuşmadan böyle şeyler yazdın diyosun da seni bi cok kez arayıp konuşamayınca ne yapsaydım sence ? senle konuşmak için farklı bi yol yöntem var mıdır ? eft gecikince araya hafta sonu girince insan bi arar derki böyle böyle oldu bekletin.. o durumda bekletelim.. ama jantları söküp diger jantlara lastik alıp onları takınca söktügümüz jantları kolileyince falan tabi ister istemez siniri bozuluyor insanın.. sen her gün yogunsun ama acabildigin zaman acıyorsun telefonlarını.. şöyle oldu böyle oldu cok meşguldüm deme bence ;)
 
Bak bakalım bunlarda guzeldır he kacırma :) bence alınabılcek en ıyı jantlardan bırı ıbıza ıcın

starfishf.jpg
 
douu ya ulaşamıyorum arkdşlar, tlfununu vs bilen var mı? msj kutusu da dolu :S
 
Şu top sportlarla ozlar nasıl hala duruyor anlamadım valla.
 
Geri
Üst Alt