Herkese iyi forumlar, 2016 1.4ecotsi 150 dsg fr paket aracım var, aracın sertliği artık canımı çok sıkmaya başladı ve aracımdan ciddi anlamda soğumaya başladım özellikle arka torsiyonun sertliği, aracımı yumuşatmak için bir kaç fikrim var ancak net bilgi sahibi değilim, konunun ehli arkadaşlardan fikir almak istiyorum;
1.Seçenek; Golf 7 amortisör ve yay takımı almak
2.Seçenek; jom blueline coilover taktırmak
3.Seçenek; Sizin önereceğiniz bir amortisör markası, blistein olur farklı bişey olur
4.Seçenek; Satmak :/
Bu arada eibach prokit takmıştım şuan onlar var üzerinde, orjinal yaylar ile arasında konfor farkı yok, yol tutuşu ise çok değil 1-2 tık daha iyi orjinal yaylara göre.
Farklı fikirlere de açığım yeter ki yol tutuşu zaten mükemmel olmayan leonun arkayı önü dağıtmadan konforlu hale getirebilmek, şimdiden teşekkürler.
1.Seçenek; Golf 7 amortisör ve yay takımı almak
2.Seçenek; jom blueline coilover taktırmak
3.Seçenek; Sizin önereceğiniz bir amortisör markası, blistein olur farklı bişey olur
4.Seçenek; Satmak :/
Bu arada eibach prokit takmıştım şuan onlar var üzerinde, orjinal yaylar ile arasında konfor farkı yok, yol tutuşu ise çok değil 1-2 tık daha iyi orjinal yaylara göre.
Farklı fikirlere de açığım yeter ki yol tutuşu zaten mükemmel olmayan leonun arkayı önü dağıtmadan konforlu hale getirebilmek, şimdiden teşekkürler.