emre yamanlı
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba;
Uzun zamandır 2. el arayışım artık kabak tadı verdi. Borca girip sıfır almaya karar verdim.
Bugün Seat Erya ve Nissana gittim.
ibiza style 1.4 manuel vites + 16" CARTAGO Black Alüminyum Alaşım Jantlar siyah + Teknik Paket : 39.850
Yeni Nissan Note 1.2 benzinli Tekna Paket (en üst donanımın bir altı) 47.000 Kampanyalı satış fiyatı... Fakat 41.000 lira bırakacaklar (dolu yağışından etkilenen araçlardan). Doğ uş grubunda dolu hasarlı araçların hepsi tükenmiş.
Note yeni kasasını çok begendim. Fazlasıyla geniş, özellikle arka koltuklar ve ön görüş mesafesi. Büyük olan bagaj, arka koltukların kızaklı olması ile daha genişliyor. Oldukça donamlı bir araç. Renk için fiyat farkı yok...
araçta far ve yağmur sensörü
asp
esp
ebd
Eco Sürüş Modu
stop start sistemi
Fren Destek Sistemi
6 hava yastığı
yol bilgisayarı
ileri geri hareket eden arka koltuk
otmatik klima
otomatik yanan farlar
gündüz ve sis farı
hız sabitleme ve sınırlama
lastik basınç uyarı sist.
vites değiştırme uyarı sistemi
Direksiyondan Kumanda Ünitesi
ön ve arka kol desteği (arka kol dayamada 2 adet bardaklık)
Gibi özelikleri var...
Sizce hangisini tercih etmeliyim ?
Saygılar.
Uzun zamandır 2. el arayışım artık kabak tadı verdi. Borca girip sıfır almaya karar verdim.
Bugün Seat Erya ve Nissana gittim.
ibiza style 1.4 manuel vites + 16" CARTAGO Black Alüminyum Alaşım Jantlar siyah + Teknik Paket : 39.850
Yeni Nissan Note 1.2 benzinli Tekna Paket (en üst donanımın bir altı) 47.000 Kampanyalı satış fiyatı... Fakat 41.000 lira bırakacaklar (dolu yağışından etkilenen araçlardan). Doğ uş grubunda dolu hasarlı araçların hepsi tükenmiş.
Note yeni kasasını çok begendim. Fazlasıyla geniş, özellikle arka koltuklar ve ön görüş mesafesi. Büyük olan bagaj, arka koltukların kızaklı olması ile daha genişliyor. Oldukça donamlı bir araç. Renk için fiyat farkı yok...
araçta far ve yağmur sensörü
asp
esp
ebd
Eco Sürüş Modu
stop start sistemi
Fren Destek Sistemi
6 hava yastığı
yol bilgisayarı
ileri geri hareket eden arka koltuk
otmatik klima
otomatik yanan farlar
gündüz ve sis farı
hız sabitleme ve sınırlama
lastik basınç uyarı sist.
vites değiştırme uyarı sistemi
Direksiyondan Kumanda Ünitesi
ön ve arka kol desteği (arka kol dayamada 2 adet bardaklık)
Gibi özelikleri var...
Sizce hangisini tercih etmeliyim ?
Saygılar.