Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

günden güne ibiza'mın yapılışı

kardeşim öncelikle geçmiş olsun.sonrada yeni imajın hayırlı olsun diyim.benim söylediğimle görüştünmü.oda çok sağlam deil.bana en kötü tamponu yollamış ama yinede saolsun biraz uğraştırdım onu.bnmde araç boyada.havalar düzelir düzelmez folyolarıda bitirip vizyona giriyorum:eek:key:
 
vay :) adamını aradım bana dediği laf bende yok bulamazmısn dedm seni söyledm yok dedi tersledi resmen bende fiberciden yaptırdım :) tertemiz oldu :) benim araç da boyada bitecek inşallah yarın :)
 
herife bak.bişey dicem burdan olmaz ama ayıp olur.benide baya salladı ama yapıştım adama.sonunda kurtulayım diye yolladı.ama elindeki en kötü tamponu yolladı heralde.
senide söyledim.tamam abi diyo ne lazımsa arasın yardımcı olcam diyo bide.ne adamlar var yaw.neyse kardeşim senin dükme daha güzel olmuş zaten.hayırlı olsun.araçlar bitince burdan yayınlar paslaşırız:)
 
arkadaşlar bu gün aracım tamamlanmış :) elektrik işleri kalmış gidip alacam bu gün fotograflar gelecek
 
allah bir daha kaza bela göstermesin
 
walla öncelikle geçmiş olsun ben daha yeni gördüm ama aracı çok şükür toplamışsınız şimdiden çok güzel olucağa benziyo inş uğraşlarınıza değer resimleri bekliyoruz :D
 
aracımı bu gün artık götürdüm elektrikçiye :) bir kaç ufak tefeği kaldı ama yollardayım birkaç fotograf


img0025ay.jpg

Shot at 2012-03-09


abi kardeş :) hasan erdoğan (hsn003)



Uploaded with ImageShack.us


img0022kq.jpg

Shot at 2012-03-09


img0020jhr.jpg

Shot at 2012-03-09


img0019hcr.jpg

Shot at 2012-03-09


aşşağı yukarı 2100 tl parçalar tuttu kaportacının masrafı hariç
 
Geri
Üst Alt